Dzisiaj paczka dotarła. Dziękuję. Następnego proszę o adres na PW.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Powinna być u LenDo, poszła 08.04. Ja osobiście bardzo się rozczarowałem jej zawartością. Mimo sporej wagi nic w niej nie znalazłem co by mnie ucieszyło.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Powinna być u LenDo, poszła 08.04. Ja osobiście bardzo się rozczarowałem jej zawartością. Mimo sporej wagi nic w niej nie znalazłem co by mnie ucieszyło.
Paczkę otrzymałem w piątek. Obejrzałem i do kolekcji doszło aż 8 kapsli, liczyłem
na trochę więcej ale dobre i tyle.
Proszę następną osobę o adres na PW.
Witam.
Wczoraj paczka poszla dalej.
Oferta dla etykieciarzy lepsza niz ostatnio.Wyzucilem kilogram kapsli z Tyskiego i Żywca ,pogięte ,brudne,podeptane żywcem pozbierane pod budką z piwem.
Myslę że to już przegięcie.
Pozdrawiam.
Witam! Paczka właśnie dziś przyszła. Proszę następną osobę o adres na PW.
Zawartość paczki dotarła cała, szklanaka się nie potukła. Wybór etykiet duży, myślałam że będzie trochę więcej Polskich. Co do podstawek to myślałam że będzie więcej. Wstępnie wybrałam sobie kilka podkładek i etykiet ale jak będę miała więcej czasu to jeszcze poszperam może cos przeoczyłam. Ogólnie jestem zadowolona. Do paczki dodam kapsle, szklanki, etykiet, podstawki i wyśle dalej.
Comment