to proszę i mnie dopisać do kolejki
zmyślny plan
Collapse
X
-
1. pga
2. rozalia222
3. e-prezes
4. dzidek1960
5. granat862
6. pirackamuza
7. SupeR_PiwosZ
8. rozalia_222
9. volodos
10 krzysztof30
11 tete123
12 decio
Comment
-
-
Spokojnie, urokiem tej zabawy w paczkę jest to, że nigdy nie wiadomo jak szybko będzie ona przemierzała kraj. Czasami w ciągu tygodnia potrafi zaliczyć nawet trzy osoby z listy a innym razem ugrzęźnie u kogoś na miesiąc. Rozalia dostała ją tydzień temu więc jeszcze nie ma powodu do alarmu.
A tak przy okazji to co to za dziwolągi językowe?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzizwiecha przez dugi łikend..."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Paczka jest u mnie i przeglądnięta z grubsza. Doszło parę kontr i jedna podstawka.
Dodałem (w zamian za ubity kufelek) szklankę, czapkę, jakieś drobne gadżety, reklamową tablicę metalową, nierozpakową grę piwną Tycoon i to zwykle etykiety, podstawki i kapsle.
Uwaga: po jakiego grzyba ktoś dodaje pod zgrzewce ogólnodostępnych wzorów podstwki tyskiego, żywca, warki czy lecha? o kapslach nie wspomnę.Last edited by e-prezes; 2008-11-07, 15:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziUwaga: po jakiego grzyba ktoś dodaje pod zgrzewce ogólnodostępnych wzorów podstwki tyskiego, żywca, warki czy lecha? o kapslach nie wspomnę."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziRozumiem dodać kilka sztuk, może komuś początkującemu się przydadzą, ale całe zgrzewki?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Korzystając z okazji, że paczka przebywała w Krakowie przejąłem ją od e-prezesa i teraz chciałbym posłać ją dalej. Proszę następną w kolejce osobę o dane adresowe.
Ja dorzuciłem etykiety z krakowskiego browaru przy ul. Lubicz, podkładki polskie i zagraniczne (głównie Niemcy i Austria - chociaż jest też sztuka z Tajlandii), zapałki browarniane i jeszcze kilkanaście starych czeskich etykiet.
www.decio.friko.pl
Comment
-
-
1. pga
2. rozalia222
3. e-prezes
4. dzidek1960
5. granat862
6. pirackamuza
7. SupeR_PiwosZ
8. rozalia_222
9. volodos
10 krzysztof30
11 tete123
12 decio
13 koniu
14 ArtK31
pozwoliłem się dopisać zmyślna dawno u mnie nie witała (chyba z rok będzie ...)
Comment
-
-
To ja też się po raz drugi dopiszę:
1. pga
2. rozalia222
3. e-prezes
4. dzidek1960
5. granat862
6. pirackamuza
7. SupeR_PiwosZ
8. rozalia_222
9. volodos
10 krzysztof30
11 tete123
12 decio
13 koniu
14 ArtK31
15 MacasPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Proponuję ją obciąć do tej poniżej, bo zarówno pga jak rozalia222 jak i ja (oraz decio przy okazji) już ją mieliśmy.
1. dzidek1960
2. granat862
3. pirackamuza
4. SupeR_PiwosZ
5. rozalia222
6. volodos
7. krzysztof30
8. tete123
9. decio
10. koniu
11. ArtK31
12. MacasLast edited by e-prezes; 2008-11-16, 20:12.
Comment
-
Comment