U kogo jest paczka?
zmyślny plan
Collapse
X
-
Paczka dzisiaj do mnie dotarła. Widać, że na poczcie już mają świąteczne tempo bo szła tydzień. Postaram się wysłać dalej na początku nowego tygodnia."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
1. dzidek1960
2. granat862
3. pirackamuza
4. SupeR_PiwosZ
5. rozalia222
6. volodos
7. krzysztof30
8. tete123
9. decio
10. koniu
11. ArtK31
12. Macas
13 seta
Comment
-
-
Sam jestem juniorem, więc rozumiem iż można do takich osób mieć pewną rezerwę. Ale na razie na Browar.biz spotkałem tylko na prawdę fajnych birofilów i myślę że wystawianie pozyskanych właściwie za darmo przedmiotów nie mieści się w umysłach znakomitej większości "Browar.bizowników" (Przepraszam za to określenie!) W końcu można zastosować jakąś weryfikację użytkowników serwisu i tak "przedsiębiorczych" - usunąć, z opcją możliwości ponownego przyjęcia np za 3=5 lat!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krisp01 Wyświetlenie odpowiedziSam jestem juniorem, więc rozumiem iż można do takich osób mieć pewną rezerwę. Ale na razie na Browar.biz spotkałem tylko na prawdę fajnych birofilów i myślę że wystawianie pozyskanych właściwie za darmo przedmiotów nie mieści się w umysłach znakomitej większości "Browar.bizowników" (Przepraszam za to określenie!) W końcu można zastosować jakąś weryfikację użytkowników serwisu i tak "przedsiębiorczych" - usunąć, z opcją możliwości ponownego przyjęcia np za 3=5 lat!
Comment
-
-
-
3. pirackamuza
4. SupeR_PiwosZ
5. rozalia222
6. volodos
7. krzysztof30
8. tete123
9. decio
10. koniu
11. ArtK31
12. Macas
13. seta
14. Promil03
15. Psychomanteum
I ja pozwoliłem się dopisać do paczki.http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Masz dugi łykend?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziPaczkę właśnie otrzymałem, ale dobiorę się do niej dopiero po łykędzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziMasz dugi łykend?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment