witam ponownie
kolga BAZYL36 też odmówił paczuszkę ze względu na brak szkiełek w paczce które go interesowały
więc proszę kolejną osobę na liście koleżanke LILII o adres na pw
Witam – jako nieopierzony żółtodziób, ale posiadający fanty na wymianę BARDZO PROSZĘ o informację kto pilnuje listy chętnych, lub po prostu dopiszcie mnie w kolejkę. Prze fajny pomysł, E-prezes na prezydenta . Zdrowie e-prezesa
Witam kolegow i kolezanki! bardzo fajny pomysl z ta paczka, sam z checia sie podziele swoimi dubletami, a przy okazji moze cos nowego chapne
Jezeli chodzi o liste to w tym momencie wyglada ona nastepujaco:
1. tete 123
2. Lillii
3. przemo70
4. ARTHUR
5. wassup007
6. pga
7. sibarh
8. keto
9. lowolak
10. Mat524
11. wasyll
Wzorem Wasyla podpinam swoją skromną osobę na ogonek kolejki. Niech paczuszka ma szanse odwiedzić podkarpacie i budowniczych helikopterów z okolic Mielca
Przy tej okazji serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy. Przewszystkim żeby piwo nigdy nie kwasniało a piana była na dwa palce
No i zdrówka życzę
Przyszła do mnie paczka z zmyslnego planu... Booooże.. jakie wielkie rozczarowanie ;( Masakra..Nic nei znalazłam dla siebie... ;(
No cóż.. Pech to pech.. Dorzucam troszke podstaawek i poproszę kolejną osobę o pw z danymi...
Podobnie jak poprzedniczka jestem trochę rozczarowany zawartością paczki, ale myślę że ktoś tam dla siebie coś znajdzie dołożę smyczki, podkładki i kapsle, a kolejnego zainteresowanego z listy proszę o adres na PW Pozdrawiam
Comment