Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adamb71
Wyświetlenie odpowiedzi
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adamb71 Wyświetlenie odpowiedziMyślę Arturze, że pierwszy na liście powinien być kol. Genea, bo to on czekał tak długo na tą paczkę.
Oby paczka nie zginęłaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
To zróbmy tak: ARTHUR jest drugi w kolejce, więc paczka powędruje do niego - ARTHUR podaj swój adres na PW + numer telefonu; a kolega Genea zostanie dopisany do listy na pierwszym miejscu po powrocie z wakacji i wszyscy będą zadowoleni.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Czy temat paczki nadal aktualny? Miałbym do dorzucenia niemało podstawek z różnych stron.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Rozumiem, że paczka ostanio była "widziana" u kolegi adamb71? I nie ma z nim kontaktu?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
-
Nie zbieram podstawek, ale mam parę (20-30) belgijskich sprzed paru lat. Jadę jeszcze na Ukrainę w przyszłym tygodniu może też jakieś znajdę z przyjemnością dorzucę do ewentualnej paczki.
Comment
-
-
Grzebiąc w historii...
To były piękne czasy, choć ja już się nie zdążyłem załapać. I to aż 7 lat trwało. Hohoho
Rzecz pewnie nie do powtórzenia w obecnych realiach...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Adamb71 od 8 i pół roku trzyma paczkę !
Wysyłaj, nie blokujPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment