zmyślny plan
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem... -
Taka wspólna przesyłana paczka to super idea zwłaszcza na czas Pandy Monii i Covid19Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Ponoć na tekturze wirus utrzymuje się 72 godziny. Znając naszą pocztę paczka i tak szłaby dłużejZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Last edited by wpadzio; 2020-04-15, 18:33.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Ja z chęcią wziął bym jeszcze raz udział w tej świetnej inicjatywie. Podobnie jak to miało miejsce lata temu wstecz. W tej chwili była by to dobra psychiczna odskocznia od tego całego "bajzlu". Może Pan wznawiać, Panie prezesie.Comment
-
Comment
-
Yes, yes, yes!
1. SupeR_PiwosZ
2. e-prezes
3. geneaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Paczkę postaram się nadać maksymalnie do 17.01. Niestety chwilowo wcześniejsza wysyłka nie jest możliwa. Napiszę jak już poleci w Polskę.
Wasze zdrowie!Comment
-
Last edited by sibarh; 2020-07-01, 16:50.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Comment
-
Comment
Comment