zmyślny plan
Collapse
X
-
Pozdrawiam Cię serdecznie pomimo Twojego niereformowalnego merytorycznego niechlujstwa i prostackiego lenistwa
Niech Ci się zbiory rozrastają. Ja na liście raczej nie będę bo zbieram tylko to co sam wypiję i odkleję.
A przepychanki słowne z Tobą, dopóki nie nauczysz się pisać uważam za uwłaczające po prostu mojemu poczuciu werbalnej estetyki.Last edited by wpadzio; 2020-08-22, 22:38.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020👍 1Comment
-
Bardzo chętnie dopisze się i ja. Choć pewnie dotrze do mnie w przyszłym roku, na pewno dorzucę szklanki, kapsle, podstawki i etykiety.
1. ARTHUR
2. wasyll
3. volodos
4. maras_73
5. dzidek1960
6. misjogi
7. pegie23
8. e-prezes
9. SupeR_PiwosZ
10. krzysztof30
11. KopernikPOLICEComment
-
-
Paczka wysłana w poniedziałek do maras_73. Zawartość super zapakowana - dzięki wasyll
Do zbioru doszło kilka podstawek, szklanka oraz pasująca na mój bebzol koszulka. Dorzuciłem wafli, szklankę, mały szyldzik oraz różne inne pierdoły. Fajnie, że inicjatywa znowu się kręci.Last edited by volodos; 2020-09-09, 12:03.Comment
-
-
Paczka już u mnie, następnego w kolejce proszę o dane do wysyłki na PW."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment