Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE
Wyświetlenie odpowiedzi
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikPOLICE Wyświetlenie odpowiedziPaczka wysłana. Jeszcze w tym roku powinna dotrzeć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95 Wyświetlenie odpowiedziOj kusisz , kusisz .... Powiedz jakie zasoby kapsli i etykiet w tej paczce ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziJeśli kapsli dosyć jest, to mogę się dopisać kolejny raz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emeryt1576 Wyświetlenie odpowiedziWitam,a są jakieś podstawki w tej paczce i jakim kosztem w paczkomacie to posyłacie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
Samych kapsli masz kilka kartonów (zagranica, polskie) nawet nie kapslowane się trafiają. Etykiet jest troszkę mniej ale też jest co poprzeglądać. Ogólnie jest dość sporo wszystkiego.
Jak mogę się dopisać do listy ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95 Wyświetlenie odpowiedzi
No to namówiłeś mnie , zapraszam paczkę na Lubelszczyznę !
Jak mogę się dopisać do listy ?
- SupeR_PiwosZ
- krzysztof30
- iwka95
Jak paczka dotrze do kolegi powyżej i już ją sobie na spokojnie przejrzy to da znać w temacie, że przesyłka gotowa jest do dalszej wysyłki. Wówczas będziesz mogła się z nim dogadać na pw lub maila co do szczegółów. Jeśli kolejna osoba dopisze się w miedzy czasie do listy to wysyłasz właśnie do niej paczkę itd.Last edited by SupeR_PiwosZ; 2021-01-22, 21:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
Aktualna lista będzie wyglądać następująco:
- SupeR_PiwosZ
- krzysztof30
- iwka95
Jak paczka dotrze do kolegi powyżej i już ją sobie na spokojnie przejrzy to da znać w temacie, że przesyłka gotowa jest do dalszej wysyłki. Wówczas będziesz mogła się z nim dogadać na pw lub maila co do szczegółów. Jeśli kolejna osoba dopisze się w miedzy czasie do listy to wysyłasz właśnie do niej paczkę itd.
Comment
-
Comment