Co się dzieje z paczką,ona jest w obiegu czy co?nikt nie daje żadnego znaku a ludziska czekają.dajcie znać
zmyślny plan
Collapse
X
-
Paczka spakowana i jutro wysyłam do kolejnej osoby . Za zwłokę przepraszam . Ogólnie bardzo fajna inicjatywa i bardzo dobra zabawa podczas przeglądania zawartości . Dziękuję że mogłam w niej uczestniczyć . Z kapsli podmieniłam kilkanaście ale tylko na duble nic nie doszło do kolekcji . Z etykiet podmieniłam około 100 na inne dorzucając kilkanaście od siebie . Podkładek nie tykałam bo nie zbieram ale kilka dorzuciłam . Jedno szkiełko zostało u mnie , nie potrafiłam się oprzeć . Zastanawia mnie natomiast olbrzymia ilość dublujących się kapsli ,i to w stanie , delikatnie mówiąc , nie fajnym .
Jeszcze raz przepraszam .
Wasze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Iwka95 Wyświetlenie odpowiedziZastanawia mnie natomiast olbrzymia ilość dublujących się kapsli ,i to w stanie , delikatnie mówiąc , nie fajnym.
Comment
-
-
Paczka jest już u mnie. Przez weekend ogarnę i wysyłam dalej. Adres mam.
A pro po poczty na b.biz. Moja skrzynka nie jest przeładowana, bo mam w niej zaledwie 20 wiadomości. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Paczka ruszyła w świat. Uszczknąłem kilka podkładek, w zamian dorzuciłem trochę nowych i etykiety. Pozdrawiam.
Comment
-
Comment