Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu
zmyślny plan
Collapse
X
-
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziPozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
Póki co paczka utknęła u kolegi genea. Brak z nim kontaktu a namiary do siebie wysłałem mu killa dni temu. Kolego dzidek1960 a czego głównie poszukujesz? Może będę w stanie coś dorzucić, co by Cię akurat zainteresowało.
Zbieram podstawki z całego świata z wyjątkiem niemieckich chociaż one też czasami wpadają do zbioru. Poza tym zbieram szkło piwne z elementami sportowymi ale na nie nigdy nie liczyłem w paczce."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
Cześć.
Zbieram podstawki z całego świata z wyjątkiem niemieckich chociaż one też czasami wpadają do zbioru. Poza tym zbieram szkło piwne z elementami sportowymi ale na nie nigdy nie liczyłem w paczce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
Cześć, będę miał to na uwadze. O ile paczka wkońcu do mnie dotrze. Wnioskując po Twoim zdjęciu profilowym sądziłem, że zbierasz jakieś stare porcelnaki."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedziPaczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
Poszło na e-mail
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedziA ja się kolejny raz dopiszę, żeby paczka nie utknęła w martwym punkcie.
- zmora
- genea
- SupeR_PiwosZmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedziTak żeby ordnung w temacie był to aktualna lista chętnych poniżej:
- SupeR_PiwosZ
- dzidek1960
- e-prezes
- adi_999
e-prezes proszę o dane do wysyłki, najchętniej na paczkomat inpostu."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
Nie można wysłać wiadomości. Użytkownik dzidek1960 przekroczył swój limit wiadomości prywatnych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
Jakoś nie mogę ogarnąć tego nowego browar.bizu, wyświetlało mi się ostatnie kilka wiadomości i myślałem że to wszystko co mam. Udało mi się znaleźć skrzynkę wiadomości o której nie miałem pojęcia a tam kosz wypchany po brzegi, wiadomości od początku mojej działalności na browarze podobnie jak z wiadomościami otrzymanymi. Wyrzuciłem wszystko i mam nadzieję że teraz pójdzie. Denerwują mnie te wiadomości, przyciski itd po angielsku, nie znając języka błądzę po omacku."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
Comment