Paczka leci do użytkownika Zmora
zmyślny plan
Collapse
X
-
-
Jeśli nie ma kolejnych chętnych osób to jestem następny w kolejce. Użytkownika Zmora proszę o kontakt w sprawie danych do wysyłki, PW u Ciebie są zablokowane.Comment
-
Sorry, musiałam założyć inne konto, bo nie mogłam się przebić na tamtym. Nie mam pojęcia dlaczego PW zostały zablokowane. Na razie napisałam maila do użytkownika maras_73 w sprawie wyśledzenia przesyłki, bo do mnie jeszcze nie dotarła. W zasadzie nie rzucam się swoim numerem, ale ponieważ technologia czasem bywa złośliwa i nie wiem jak będzie z PW na tym koncie, proszę o kontakt na 607 463 850.
-
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Jest światełko w tunelu. Zlokalizowałem paczkę. Jutro jadę ją odebrać i nadaję ponownie.Comment
-
-
-
Pewnie, że można! Napisałem do Ciebie nie raz, że paczka ze zmyślnego planu to zawsze jakiś tam sposób na uzupełnienie kolekcji. A widzę, że aktywna z Ciebie kolekcjonerka. Podeślij na pw dane do wysyłki paczkomatem. Jeśli pw nie zadziała to daj znać w temacie. Podam Ci e-mail, na który wyślesz potrzebne info. Twoje zdrowie!Comment
-
Pewnie, że można! Napisałem do Ciebie nie raz, że paczka ze zmyślnego planu to zawsze jakiś tam sposób na uzupełnienie kolekcji. A widzę, że aktywna z Ciebie kolekcjonerka. Podeślij na pw dane do wysyłki paczkomatem. Jeśli pw nie zadziała to daj znać w temacie. Podam Ci e-mail, na który wyślesz potrzebne info. Twoje zdrowie!
Pozdrawiam serdecznie i Twoje !Comment
-
Comment