Przesyłka wysłana do Iwka95
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziPoszło PW
Comment
-
-
[QUOTE=Iwka95;n2338857]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziPoszło PW[/QUOTE
Do tej pory nie mam Twojego adresu ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziPaczka dotarła.Dziękuję Iwka 95.
W dalszą drogę może wyruszyć dopiero po 10 kwietnia.Last edited by SupeR_PiwosZ; 2024-03-30, 20:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
Miałem całkowicie zrezygnować z dalszego udziału w "zmyślnym planie" ale przemyślałem sprawę i raczej wracam do tematu. Jest jak jest na chwilę obecną ale ogólnie szkoda wycofywać się z tej akcji. Raz lepiej, raz gorzej ale niech się w sumie kręci. Kolego waclaw67 podeślij do mnie po 10-tym tą paczkę. Namiary wysłałem Ci na pw. Tylko daj znać czy dotarły. Bo dwie wiadomości wysłałem bez odpowiedzi z Twojej strony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus Wyświetlenie odpowiedziTo i ja ustawię się w kolejce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
No i git. Niech się kręci. Kolego Krakus jak chcesz to odstąpię Ci swoje miejsce. To najwyżej Ty do mnie wyślesz. Mi nie zależy na czasie. A w oczekiwaniu na paczkę pozbieram fanty, żeby coś do środka dorzucić.
Comment
-
Comment