Paczuszka wysłana do pegie23
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emeryt1576 Wyświetlenie odpowiedziCześć!a podróżują w tej paczce jakieś starsze polskie podstawki i etykiety?
Kolego pegie23 jak już nadasz do mnie paczkę to napisz proszę w temacie wiadomość, że wysłałeś.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedziPaczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.
Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Ktoś chętny na paczkę? Dorzuciłem sporo podkładek, trochę kapsli i kilka otwieraczy. Jeśli ktoś był by zainteresowany to można napisać na pw dane do wysyłki paczkomatem.Last edited by SupeR_PiwosZ; 2024-05-30, 19:50.
Comment
-
-
Cześć
Po ponad 20 latach od rejestracji wracam do tego wątku.
Chętnie przyjrzę się paczce, coś dołożę i puszczę dalej. Prośba o kontakt na PW.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paveuek Wyświetlenie odpowiedziCześć
Po ponad 20 latach od rejestracji wracam do tego wątku.
Chętnie przyjrzę się paczce, coś dołożę i puszczę dalej. Prośba o kontakt na PW.
Comment
-
Comment