zmyślny plan
Collapse
X
-
-
Kolego pegie23 jak już nadasz do mnie paczkę to napisz proszę w temacie wiadomość, że wysłałeś.Comment
-
Paczka dotarła. Dorzuciłem to co miałem zaległe. Jak ktoś chętny to można napisać pw z namiarami na swój paczkomat.
Tak na marginesie. Zdajecie sobie sprawę, że paczka krąży już okrągłe 20 lat po ludziach?!Comment
-
W kwietniu 2020 roku odgrzebałem przypadkowo (bo sam nie biorę udziału) temat, może to ta pandemia?
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Raczej bez sensu nie jest skoro fanty z paczki znikają. Dochodzą nowe. Fakt faktem nie są to "białe kruki", na które co poniketórzy liczyli.Comment
-
Ktoś chętny na paczkę? Dorzuciłem sporo podkładek, trochę kapsli i kilka otwieraczy. Jeśli ktoś był by zainteresowany to można napisać na pw dane do wysyłki paczkomatem.Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2024-05-30, 19:50.Comment
-
-
Cześć
Po ponad 20 latach od rejestracji wracam do tego wątku.
Chętnie przyjrzę się paczce, coś dołożę i puszczę dalej. Prośba o kontakt na PW.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.
To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...-
Channel: Czechy
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment