Chciałem skromnie zaproponować, aby paczuszka może wpadła na chwilkę do e-presesa.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Paczka doszła ale z braku czasu wyślę ją dalej dopiero w poniedziałek, także proszę o cierpliwość, mam nadzieję że nie będę miał wizyty detektywa Rutkowskiego który wejdzie do mnie z drzwiami i zapyta o paczkęCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Paczka dzisiaj opuściła Warszawę, dorzuciłem trochę kapsli, etykiet z polskich i zagranicznych browarów, podstawek, musiałem zmienić pudełko na trochę większe i raczej nie trzeba będzie go już zmieniać pod warunkiem że każdy do kogo pudło trafi dołoży tyle "zabawek" ile wziął do zbioru, "zmyślny plan" moim zdaniem to dobry pomysł E-prezesa.Etykiety tak jak i cała reszta nie jest ułożona alfabetycznie browarami ale gdybym miał tak zrobić to trochę by to trwało a nie chciałem przetrzymywać dłużej paczki u siebie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.Comment
-
grzech napisał(a)
Chciałem skromnie zaproponować, aby paczuszka może wpadła na chwilkę do e-presesa.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.Comment
-
Tak sobie skromnie myślę, że paczuszka mogłaby przejść i przez moje członki...
Ostatniego "znalazcę" proszę o kontakt na PW.
Gdyby już "Magiczna paczka" doszła była do e-prezesa to proszę o "podaj dalej".Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
cororo napisał(a)
Darek i co akcja zakończona powodzeniem ?Znalazłeś coś dla siebie jestem bardzo ciekaw?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.Comment
Comment