Witam, dość długo tu nie zaglądałem i widzę że pomysł jednak wypalił. Wiem że kolejka jest już dosyć długa niemniej jednak byłbym chętny się w niej ustawić... Z góry dzięki za dopisanie mnie
Pogubiłem się. Czy możecie mi powiedzieć w którym miejscu listy ja się plasuję? do kogo mam się zwrócic ,żeby padczka do mnie dotarła ?
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Jeżeli mogę dodać coś od siebie w sprawie drogi jaką przebywa sławna "paczka"
od Generała - Koniu - artbiron - Doodeck.
Następnie w związku z częstymi mailami proponuję podrzucić po drodze do Psychomanteum'a
To tyle na dziś
To znowu ja
Idea "paczki" wydaje się być jak najbardziej trafiona [znowu utyła]. Osobiście ucieszyło mnie nawet oglądanie jej zawartości, gdyż wafli nie było zbyt wiele, a to głównie zbieram. Dołożyliśmy z mwa conieco i w sobotę rano "paczka" odwiedzi Katowice.
Korekta z mojej strony:
artbiron - mwa - Doodeck - ?
Poza tym Doodeck szuka kogoś ze Śląska, żeby mu podrzucić "paczkę".
Co jeszcze chciałbym zaproponować, to może byśmy ją tak ochrzcili
Wszyscy tylko "paczka" i "przesyłka". A przecież ona już zaczyna dostawać duszę [a może już ma...]. Nadajmy jej zatem imię!
Z mojej strony proponuję np:
"BIROFILACZKA"
Piszcie propozycje - może coś się przyjmie
Ostatnia zmiana dokonana przez artbiron; 2004-07-16, 22:44.
Ja już tak poraz kolejny poprosze o wpisanie mnie na liste oczekujacych za co z góry dziękuje a jak by tak niechcąco BIROFILACZKA odwiedziła moje skromne progi to bym był niezmiernie wdzieczny
Witam wszystkich fanów paczki. Uważam, że taki pomysł jest wspaniały. Bardzo chętnie dorzucę trochę piwnych gadżetów do "Birofilaczki". Proszę o informacje na temat możliwości dołączenia się do zabawy :-)
artbiron napisał(a)
Wszyscy tylko "paczka" i "przesyłka". A przecież ona już zaczyna dostawać duszę [a może już ma...]. Nadajmy jej zatem imię!
Doodeck napisał(a)
Paczka waży obecnie 5,31 kg, przy okazji zainwestowałem w nowy karton, bo ten po "Popularnych z filtrem" już się zaczynał rozłazić.
I w ten sposób Doodeck pozbawił paczkę "starej" duszy. Teraz ma nową i nowe powinna mieć też imię Proponuję zmienić BIROFILACZKA na coś innego. Tylko mi narazie nic do głowy nie przychodzi.....
Może zmyślna paczka
Jeszcze jedna sprawa. Sam miałem soę wziąć za zrobienie listy osób, które odwiedziła paczka i nawet taką zrobiłem, ale zapomniałem ja do tej paczuszki włożyć i została u mnie na biurku. może ktoś w reszcie zrobi taką listę i każdy będzie później swój autograf na końcu listy dopisywał. To chyba lepsze niż ciągłe poprawki listy na forum. Co o tym myślicie?
Ostatnia zmiana dokonana przez bogdan21; 2004-07-17, 13:16.
bogdan21 napisał(a) Może ktoś w reszcie zrobi taką listę i każdy będzie później swój autograf na końcu listy dopisywał. To chyba lepsze niż ciągłe poprawki listy na forum. Co o tym myślicie?
Możemy z Odoakrem dołączyć tą listę do Zmyślnej Paczki, tylko niech ktoś kto się w tym orientuje zamieści na forum jej dotychczasowy przebieg.
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Comment