Jeśli dobrze rozumiem ostatni w kolejce jest kolega szarpik. Zgłaszam swoją kandydaturę na następnego chwilowego posiadacza paczki
zmyślny plan
Collapse
X
-
xtom71 - kto jest ostatni w kolejce to zależy od kolejki do której się ustawiasz. To tak jak w kabarecie Dudek (wczoraj wieczorem były zresztą urywki w TV), zależy 'która kolejka jest WAŻNA'.
A tak na serio, ponieważ tu krążą dwie paczki, a wątki nie zostały dla każdej z nich wydzielone, więc prosiłbym Ciebie i następnych chętnych o pisanie o którą paczkę chodzi ("1" vel "Zmyślną" czy "2" vel "Szybką").bla bla bla
Comment
-
-
-
Mam pytanko: czy któryś z ostatnich posiadaczy "zmyślnej paczki" mógłby napisać tak orientacyjnie czy dużo jest tam polskich wafli? Niedawno przez moje ręce przeszła "szybka paczka" i niestety nie było tam tego zbyt dużo (raczej sama masówka), dlatego przed przystąpieniem do kolejki do "zmyslnej" chciałbym wiedzieć czy warto.
Z góry wielkie dzięki za info...
Comment
-
-
kalibeer napisał(a)
To można wiedzieć czy ta paczuszka będzie mogła dotrzeć w końcu też do mnie ...
A tak to paczka już opuściła Warszawę i ... nie wiadomo kiedy wróci. Ale miej nadzieję, że jak najszybciej.bla bla bla
Comment
-
-
Nie czekaj, tylko częściej obserwuj ten wątek, a zorientujesz się gdzie która paczka się znajduje
Na chwilę obecną ciężko się w tym połapać, więc moje przypuszczenia muszą potwierdzić/obalić* aktualni posiadacze paczek:
- Paczka nr1. powinna być u artbiron-a
przypuszczalna trasa: sekcja śląska - Kubciu - ???
- Paczka nr2. powinna docierac do djot-a
przypuszczalna trasa: djot - szarpik(?) - xtom71(?)
A zatem popytaj ich na PW
* -niepotrzebne skreślićbla bla bla
Comment
-
-
Mam propozycje do wszystkich zbieraczy z poznania . "zmyslna" paczka wkrótce bedzie u Dzidka w Lesznie czyli niedaleko. Więc może wzorem sekcji sląskiej spotkalibyśmy sie kiedys przy piwki w jakims pubie i przeglądneli zawartość dodając także nowości.
ps. Koszty przesyłki dalej tez byśmy między siebie podzielili to wtedy byłyby niskie
Comment
-
-
szarpik napisał(a)
Mam propozycje do wszystkich zbieraczy z poznania . "zmyslna" paczka wkrótce bedzie u Dzidka w Lesznie czyli niedaleko. Więc może wzorem sekcji sląskiej spotkalibyśmy sie kiedys przy piwki w jakims pubie i przeglądneli zawartość dodając także nowości.
ps. Koszty przesyłki dalej tez byśmy między siebie podzielili to wtedy byłyby niskie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
szybka paczka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat- Paczka nr2. powinna docierac do djot-a
przypuszczalna trasa: djot - szarpik(?) - xtom71(?)
A zatem popytaj ich na PW
W związku z tym mam prośbę do następnych chętnych - wysyłajcie adresy z wyprzedzeniem (zwłaszcza przy "szybkiej paczce") - może się zdarzyć, że ktoś nie będzie mógł wejść na forum z róznych przyczyn i brak adresu spowoduje przetrzymanie paczki.
Comment
-
-
Comment