przeglądałem i chyba ustaliłem kolejność trafiania "zmyślnej".
Elem-e1 - jest u niego i mam nadzieję, że już wyszła
pwolak
xtom71
arti
koniu
doodeck
may
Tak przedstawia się, prawdopodobnie, lista osób do których w najbliższym czasie trafi "zmyślna".
To coś straszny tłum do tej "zmyślnej".
Mam nadzieję, że nie wyszło tak, że wpisano wszystkich oczekujących na jedną z dwóch paczek do jednej wspólnej kolejki
Bo jak narazie, to wieści zanikły o "szybkiej". Czy może ona cały czas u Aldacha jest?
Masz rację! Miała szybko zmieniać właścicieli, a tu cisza. Czyżby zaginęła?
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Minęło kolejne 5 dni i dalej nic. Nie wiem co się dzieje i gdzie utknęła paczka. Elem-e1 wysłałeś ją wogóle???
Troche puźno ale paczka jest w drodze do ciebie od jakiś 2 dni. Wybrałem z niej pare etykiet polskich i zagranicznych a włozyłem pare zagranicznych etykiet i pare podstawek + 2 katalogi (moze komuś sie przydadzą bo mnie nie ) paczka waży 8.14 kg.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
Czy w "zmyślnej" znajduje się dużo wzorów dojlidzkich i co ona zawiera w większym niżmniejszym przybliżeniu?
Ja przegladałem tylko etykiety to dużo z dojlidów nie znajdziesz sporo zagranicy jest, poza tym podstawki z dwa worki kapsli i ze 2 szklanki. Jeśli chodzi o podstawki i kapsle to nie mam pojęcia jakie są wzory bo mnie nie interesuja więc ich nie przegladałem
Comment