Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arti
zmyślny plan
Collapse
X
-
paczka jest u mnie. wraz z bahtolem coś dołożyliśmy, coś wzięliśmy i pójdzie dalej. doszło trochę kapselków (w tym nowy relakspol), ale ogólnie jest ich mało, trochę polskich etykiet, więcej za to zagranicznych... podstawek skromnie, ale dorzuciłem co miałem, poza tym parę drobiazgów i dwie szklanki (mam ich za dużo).
pewnie jeszcze kiedyś będę coś miał, ale nie prędko.Last edited by e-prezes; 2005-03-21, 15:03.
Comment
-
-
Straszny bałagan zrobiliście z tymi paczkami.
Jak rozumiem, na chwilę obecną paczki są:
"zmyślna" u Xtoma71
"szybka" u E-prezesa
Kolejki natomiast wyglądają tak:
"zmyślna"
Arti
Koniu
Doodeck
May
"szybka"
Arti
... wspomnienie
Wygląda na to, że Arti ma szansę przepakować te paczuszkibla bla bla
Comment
-
-
moja, która gościła już u mnie dwa razy to "zmyślna" i zawsze tak uważałem. "szybka" to miałabyć ta mniejsza i tę posiadam (tak jest opisana w liście personalnej) jako, że mam adres arti-ego, bo się do mnie zgłosił zanim przyszła rozumiem, że do niego ma iść.
jeśli obie dotrą w jednym czasie do niego to można zrobić małe przepakowanie, albo do jednej, albo rozdzielić na dwie równo. mnie wsio ryba...
Comment
-
-
Chciałbym sprostować poprzednie wypowiedzi: z powodu mojej nieobecności a co za tym idzie niemożliwości wysłania paczki, zmyślna poszła do xtoma71 dopiero dzisiaj [za co szczerze przepraszam...], pani na poczcie obiecała że dojdzie w ciągu 2-3 dnia, ale nie wiem na ile można wierzyć poczcie... Jeszcze raz przepraszam za to dosyć długie opóźnienie...
Comment
-
-
Ergie, leć piorunem do E-prezesa, to sobie jeszcze coś wygrzebiesz.
No chyba, że juz poszła dalej. Ale jeśli tak, to tylko Twoja strata, bo E-prezes ogłaszał się z chęcią przeglądnięcia paczki z sekcją krakowską.
I wtedy musisz ustawic się na końcu wężyka.bla bla bla
Comment
-
-
"szybka"
Arti
... wspomnienie
Wygląda na to, że Arti ma szansę przepakować te paczuszki [/QUOTE]
Na "szybką" zapisał się szybko dzidek1960 i do niego powędruje po mnie.
Co do przepakowania to mogę to uczynić, ale chyba nie dostanę ich w jednym czasie .
Ale miałbym Święta. Dwie paczki i tyle jaj, ups etykiet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artipoza tym nie chcę być wyrokowcem, ale po dzidku1960 będzie z dużym prawdopodobieństwem otwieracz."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment