Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arti
zmyślny plan
Collapse
X
-
Jak ta Wasza paczka będzie w Warszawie dajcie znać na PW, to nie grzebiąc w niej coś do niej dorzucę (polskie etykiety i podstawki).
No chyba, że grzebiący w niej będzie na giełdzie w Szczecinie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W razie pojawienia sie paczuszki w Warszawie grzeber nie grzebiąc w niej, również może coś dorzucić.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otwieraczTyle,że dzidek jeszcze jej nie ma, nim on, a potem ja obejrzy zawartość to myślę że tydzień minie.
A miała być "szybka"Last edited by dzidek1960; 2005-04-04, 19:48."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xtom71Ubyło kilka wafli, głównie zagranica, a dołożyłem trochę podstawek, i kapsli.
a i FCJP (dział interpunkcji) się kłaniaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xtom71podstawek, i kapsli.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckFCJP (dział interpunkcji) się kłania
Dział Interpunkcji, Podsekcja Przecinka, Samodzielne Stanowisko d/s Przecinka Przed "i"bla bla bla
Comment
-
-
Arti! Czy ta szybka ugrzęzła u Ciebie? A może zamieniła się w żółwią
Daj znać co się dzieje, bo od Twojej informacji o awizie już upłynęło trochę piwa."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Sorry, że się wtrącam między "piwo" a zakąskę , ale Arti jakby przestał istnieć Nie odpisuje na ŻADNE PW !? (i to już prawie miesiąc :-( )
Arti, jak będziesz odpisywał na ten post, to nie zapomnij skrobnąć do mnie - Mamy w toku poważną wymianę !!!
A co do paczki, to też się pospiesz, w końcu to miała być "szybka paczka", a ja też chciałem się ustawić w kolejce...
Comment
-
Comment