czekam na paczuszkę ta normalną a nie szybką, chcę dołożyć kilkadziesiąt (ok 70 szt) podstawek
zmyślny plan
Collapse
X
-
Jako, że się ludzie niecierpliwią, chcę poinformować, że dostałem wiadomość od Zythuma, który podobno zna Artiego bliżej (bez podtekstów), ale dobrych nowin dla mnie nie miał.
Arti nie odbiera telefonu - tylko tyle wiem na pewno. Co dokładnie się z nim dzieje - niestety nie wiem. Pozostaje nam wszystkim tylko czekać, czekać, czekać, czekać, czekać, czekać, czekać, czekać...
BTW - stojąc w kolejce można sobie łyknąć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatOdswieżam temat, to może Arti również "odświeży" się na forum.
Trzymajmy za to kciuki.
W każdym razie ja jeszcze Artiego tu nie przekreśliłem. Zawsze może się okazać, że Mu się coś poważnego przytrafiło i za jakiś czas się odezwie i wytłumaczy. A my go z powrotem tu miło powitamy.
Oby tak było."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artiprzeglądałem i chyba ustaliłem kolejność trafiania "zmyślnej".
Elem-e1 - jest u niego i mam nadzieję, że już wyszła
pwolak
xtom71
arti
koniu
doodeck
may
Tak przedstawia się, prawdopodobnie, lista osób do których w najbliższym czasie trafi "zmyślna".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironJako, że się ludzie niecierpliwią, chcę poinformować, że dostałem wiadomość od Zythuma, który podobno zna Artiego bliżej
Może należałoby zapytać Zythuma kto zacz ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wytłumaczcie mi do kogo zgłaszać się, aby być na liście oczekujących na paczkę. Do ostatniego z listy, czy do tego kto właśnie ma paczkę.
Czy zrobienie trzeciej paczki nie zrobi jeszcze większego zamieszania. Jeśli są chętni mogę zacząć i wysłać do takiej osoby. Zawsze coś się znajdzie z dubletów np. kapsle z Argentyny, podstawki i etykiety Broka itp. itd.
Comment
-
-
jeśli dobrze zrozumiałem, paczka (obie?) utknęły u artiego. kto zna artiego pewnie się już nie przyzna w sumie tego się obawiałem... i tak długo pomysł się kręcił.
jeśli ktoś ma ochotę uruchomić trzecią paczkę nie zabraniam, ale trzeba następnym razem dobierać właściwie grono osób.Last edited by e-prezes; 2005-06-02, 11:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespaczka (obie?) utknęły u artiego.... tego się obawiałem... i tak długo pomysł się kręcił.
...dobierać właściwie grono osób.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumChętnie uruchomię. Do kogo wysłać pierwszego?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zibiolotJeśli są chętni mogę zacząć i wysłać do takiej osoby."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960No to mamy już dwóch chętnych do uruchomienia nowej paczki Może byście się dogadali między sobą i jeden z Was wysłałby do drugiego, ja mógł bym być trzeci na liście. Jeżeli się dogadacie i mnie wciągniecie na listę to reszta na PW.
Comment
-
-
nie chce być źle zrozumiany... nikogo nie winię za to, że tak wyszło. sam przecież wysłałem paczkę do artiego dziwi mnie tylko jak można być tak zachłannym i nieodpowiedzialnym człowiekiem. z dwu paczek spokojnie wyroiłby jedną nawet niechby małą i szło by to dalej z oboma listami uczestników.
Comment
-
-
No to wieczorem robię trzecią paczkę (oby miała żywot chociaż jak pierwsza) i wysyłam najpierw do:
1.Shlangbaum
2.Shlangbaum do dzidek1960
Dalsz kolejność do ustalenie z powyższymi osobami.
Takie małe życzenie, aby na liście otrzymujących paczkę wpisano mnie jako 10 w kolejce , ale to tylko proźba.
Comment
-
Comment