Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
zmyślny plan
Collapse
X
-
A co z numerami 8 i 9 ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJak ta Wasza paczka będzie w Warszawie dajcie znać na PW, to nie grzebiąc w niej coś do niej dorzucę (polskie etykiety i podstawki).Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GrzeberW razie pojawienia sie paczuszki w Warszawie grzeber nie grzebiąc w niej, również może coś dorzucić.
Jak widać Grzeber też był chętny na to, żeby co nieco tam dorzucić to może by tak jego pyknąć na miejsce 8 a mnie na 9. Ale bym rewelacyjnie na tym wyszedł*
* - przyjdzie do mnie paczka o wadze 5 kg, wyjdzie 1,2kgbla bla bla
Comment
-
-
Witam jeśli nie macie nic przeciwko chętnie "przywitam" paczuszkę w swych skromnych progach ( chętnie doloże moje dublety wafelków, etykiet oraz coś ze szkła . Pominmo nikłego stażu na browar.biz jestem wiarygodny poprzez swą działalność na Allegro ( wszak niektórzy z forumowiczów kontaktowali się ze mną przy okazji transakcji kupona/sprzedaży ) ....ale oczywiście decyzja należy do Ahumby
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Pominmo nikłego stażu na browar.biz jestem wiarygodny poprzez swą działalność na Allegro ( wszak niektórzy z forumowiczów kontaktowali się ze mną przy okazji transakcji kupona/sprzedaży ) ....ale oczywiście decyzja należy do Ahumby
Zgodnie z zapisami ode mnie ta paczuszka ma przejść do grzebera.
Kolejność teraz jest:
1.zibiolot
2.Shlangbaum
3.dzidek1960
4. koniu
5. Doodeck
6. pwolak
7. Ahumba
8. grzeber
9. kalifat
10.zibiolot
11.TomX
12.adi_999
13. pawcik
14. możesz być Ty mnie nic do tegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Aż miło patrzeć, że jest takie zainteresowanie paczką Trzymam kciuki za nią, aby bezpiecznie i szybko podróżowała i czekam cierpliwie na możliwość obejrzenia jej zawartości. Wkładajcie wszystko zbędne, nigdy nie wiadomo co się może komuś przydać, oczywiście związanego z piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPanie pomiłuj, a czemu ode mnie ma to należeć, ja tu też tylko jako kolejne (choć może nie najsłabsze ) ogniwo występuję.
Zgodnie z zapisami ode mnie ta paczuszka ma przejść do grzebera.
Kolejność teraz jest:
1.zibiolot
2.Shlangbaum
3.dzidek1960
4. koniu
5. Doodeck
6. pwolak
7. Ahumba
8. grzeber
9. kalifat
10.zibiolot
11.TomX
12.adi_999
13. pawcik
14. możesz być Ty mnie nic do tego
Ahumba sorki to był taki mój skrót myślowy . Posta pisałem kiedy Ty byleś ostatnim "paczkowym" ..... Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ( wręcz przeciwnie ) chętnie stanę się nr . 14 w kolejce społecznej
Comment
-
-
Miło mi poinformować, że zastępcza dotrła w me progi ok. godz. 18. Zdążyłem ją z grubsza przejrzeć. Teraz już muszę wyjść do pracy na nocną zmianę, a jutro dokładnie sprwdzić, coś wyjąć ( już co nie co z niej uszczknąłem ) coś dodać i po jutrze pójdzie dalej. Zaskoczyła mnie wielkość tej paczki jak na sam początek wędrówki. Spodziewałem się dużo mniejszej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Właśnie paczuszka opuściła moje progi. Poszła dalej jako zwykła, a więc koniu powinien ją otrzymać w poniedziałek. Paczuszka nie zmieniła wagi a jedynie zawartość Ubyło trochę wafli i kilka kapsli ( zaczął je zbierać mój młodszy syn ). Doszły inne wafle, również korkowe i kapsle, niestety w większości popularne wzory."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment