Moim zdaniem staż i ilość postów nie gra tutaj roli. "Dać mu szansę!!!"
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Moim zdaniem staż i ilość postów nie gra tutaj roli.
Arti miał chyba 214 postów i staż na forum od 2001 roku, a teraz nie ma ani jego,ani poprzednich paczuszek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Moim zdaniem staż i ilość postów nie gra tutaj roli. "Dać mu szansę!!!"
Każdy kiedyś zaczynał na tym forum i każdy miał po kilka postów. Cała ta bajka oparta jest na zaufaniu, więc wydaje się, że łatwiej jest zaufać komuś kogo się zna (czy to osobiście z giełd, czy listownie z wymiany, czy chociażby z serwisów aukcyjnych), ale nie jest to reguła. Dlatego myślę, że większość nie będzie miała nic przeciwko Twojej osobie w kolejce do "zastępczej".
Tak jak pisał TomX - zanim paczka dojdzie do Ciebie, to pewnikiem będziesz miał kilkadziesiąt postów na forum.
A tak osobiście doradzę Ci jedną rzecz.
To forum zebrało wiele osób z manią birofilską. Jak tylko znajdziesz czas na przestudiowanie profili osób wypowiadających się w tym dziale, to gwarantuję Ci, że dość szybko zabraknie Ci materiałów na wymianę. Po prostu "chcieć to móc", a przy tym poznasz ciekawych ludzi i oni poznają Ciebie.bla bla bla
Comment
-
-
misiuh, spójrz, jak Ci się podoba?
1. koniu
2. Doodeck
3. pwolak
4. Ahumba
5. grzeber
6. kalifat
7. zibiolot
8. TomX
9. adi_999
10. pawcik
11. ArtK31
12. ronin
13. kubciu
14. peter 007
15. zAjkA
16. ergie
17.misiuhWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomXPisząc to masz na mysli, że dzisiejszego popołudnia ją wysłałeś, czy że dzisiaj do Doodecka doszła???
Cóż Zabrze i Katowice nie są w końcu tak odległe od siebie, żeby zatrudniać pocztę.bla bla bla
Comment
-
-
Paczuszka jest u mnie, pwolak będzie mógł ją przyjąć dopiero w sobotę. Jeżeli ktoś z okolicy chciałby do soboty z niej "skorzystać", to zapraszam - pod warunkiem terminowego przekazania jej do pwolaka.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Jak paczuszka była u mnie myślałem o zrobieniu listy osób, u których paczuszka już była.
Niestety, ale zapomniałem o niej jak paczkę pakowałem podobnie jak o jednej kupce wafli. Może któryś z aktualnych jej właścicieli by dołączył do paczki taką listę, wpisując na nią wszystkich dotychczasowych jej właścicieli. Jeszcze nie jest to trudne bo niewielu ich było, później będzie gorzej.
Widzę, że lista jest już na kilka miesięcy, więc może mógłbym być ponownie na jej końcu.Last edited by dzidek1960; 2005-06-15, 20:44."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Może któryś z aktualnych jej właścicieli by dołączył do paczki taką listę, wpisując na nią wszystkich dotychczasowych jej właścicieli.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment