Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplFakt, nieźle mnie zakręciło. Trzeba całe do piwnicy wynieść.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Okazuje się, że paczka grzecznie sobie leżała od 24-tego na poczcie, tylko sk.... awiza nie zostawili w skrzynce.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaOkazuje się, że paczka grzecznie sobie leżała od 24-tego na poczcie, tylko sk.... awiza nie zostawili w skrzynce.
Cholera mnie bierze, gdy stali doręczyciele idą na urlop. W zeszłym roku miałem taką samą sytuację w sierpniu, gdzie na 5 czy 6 paczek żadna (Żadna, ŻADNA) nie została okraszona awizem. Dopiero po dwóch tygodniach przychodziło awizo powtórne.
Okazało się, że na ten czas był zatrudniony jakiś osobnik, który ... awiz nie zostawiał. Ja rozumiem, że może nie mógł dostać się do skrzynek (paczki roznosi ktoś inny niż listy), ale że nie poinformował o tym poczty to było dziwne (poczta awizo by wystawiła).bla bla bla
Comment
-
-
Dziś zrobię remanent tej paczki i jutro będzie gotowa do przekazania. Jak grzeber już będzie nieobecny to przekażę ją następnemu w kolejce czyli kalifatowi, coby już więcej nie nabierała opóźnienia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Paczka przejrzana przeze mnie i sopistę.
Wyszło z niej tylko kilka etykiet. Doszło zaś sporo etykiet (polskich i czeskich oraz ze 200 podstawek polskich, czeskich i zachodnich.
Jutro rano odbiera ją ode mnie grzeber i jeśli się dobrze umówi to jeszcze jutro będzie ją miał kalifatWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jak widzę to sprawa paczki wyjaśniła się i teraz w tempie błyskawicznym paczuszka nadrabia zaległości. Oby tak dalej.
Współczuję tylko pwolak'owi tego stresu czy ktoś nie posądzi go o złą wolę. Na szczęście teraz może sobie spokojnie oddychnąć i wypić nie jedno piwo dla uspokojenia zszarpanych nerwów. Nie życzę nikomu podobnej "przygody" z paczką."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
[QUOTE=dzidek1960]Współczuję tylko pwolak'owi tego stresu czy ktoś nie posądzi go o złą wolę. QUOTE]
Nikt Go nie posądzi, wyraźnie wczoraj napisałem, że przez tydzień paczka leżała na poczcie. Na szczęście wczoraj Żona-Taxi poszła wczoraj na pocztę i spytała, czy nie leży do nas paczka z Katowic, na którą czekamy. Pani z rozbrajającym uśmiechem potwierdziła. Gdyby nie to paczka wróciłaby za tydzień do pwolaka i wtedy byłby zonk.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wiadomość dla zainteresowanych:\
Paczka jest już w rękach grzeberaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Aktualnie lista oczekujących wygląda następująco:
1. kalifat
2. zibiolot
3. TomX
4. adi_999
5. pawcik
6. ArtK31
7. ronin
8. kubciu
9. peter 007
10. zAjkA
11. ergie
12.misiuh
13. dzidek 1960
14. koniu
15. kangurpl
16. xtom71Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Jak widzę to sprawa paczki wyjaśniła się i teraz w tempie błyskawicznym paczuszka nadrabia zaległości. Oby tak dalej.
Współczuję tylko pwolak'owi tego stresu czy ktoś nie posądzi go o złą wolę. Na szczęście teraz może sobie spokojnie oddychnąć i wypić nie jedno piwo dla uspokojenia zszarpanych nerwów. Nie życzę nikomu podobnej "przygody" z paczką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNikt Go nie posądzi, wyraźnie wczoraj napisałem, że przez tydzień paczka leżała na poczcie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Współczuję tylko pwolak'owi tego stresu czy ktoś nie posądzi go
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pwolakNo, kamień spadł mi faktycznie z serca... Już myślałem, że Poczta znowu zawali"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Co za tempo , paczka jest już u Kalifata.
Kilka wafelków zabrałem, sporo dorzuciłem. Niestety ze względu na brak czasu dołożyłem tylko to co miałem pod ręką.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment