Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
zmyślny plan
Collapse
X
-
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
-
-
Już przepryciana . W końcu pozbyłem się zbędnej mi makulatury i w mniejszym stopniu złomu. Dorzuciłem też małe szkiełko Branda. Jutro lub z braku czasu najpóźniej w piątek paczka pojedzie do zajki. Oczywiście dopisuję się na koniec kolejki.
1. zAjkA
2. ergie
3. misiuh
4. ronin
5. dzidek1960
6. koniu
7. kangurpl
8. xtom71
9. artbiron
10. paveuek
11. pwolak
12. Aldach
13. Zibiolot
14. centon
15. TomX
16. adi_999
17. ahumba
18. Pawcik
19. seta
20. ArtK31
21. peter007
Chyba nic z tą listą nie pokręciłem.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
W takim razie oto aktualna lista:
1. zAjkA
2. ergie
3. misiuh
4. ronin
5. dzidek1960
6. koniu
7. kangurpl
8. xtom71
9. artbiron
10. paveuek
11. pwolak
12. Aldach
13. Zibiolot
14. centon
15. TomX
16. adi_999
17. ahumba
18. Pawcik
19. seta
20. ArtK31
21. peter007
22. Twilight AlehouseBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Wydaje mi się, że na miejscu 21 powinien być Kubciu, potem Peter007 i Twilight.
Wpis Kubcia z 12 sierpnia:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kubciuWczoraj w godzinach porannych paczka poszła do Peter-a 007.
Na wyjściu ważyła 9.1kg.Oczywiście chętnie przyjmę paczuszkę powtórnie i dlatego pokornie ustawiam się na końcu kolejki.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
No to w takim razie tak:
1. zAjkA
2. ergie
3. misiuh
4. ronin
5. dzidek1960
6. koniu
7. kangurpl
8. xtom71
9. artbiron
10. paveuek
11. pwolak
12. Aldach
13. Zibiolot
14. centon
15. TomX
16. adi_999
17. ahumba
18. Pawcik
19. seta
20. ArtK31
21. kubciu
22. peter007
23. Twilight Alehouse
I prosiłbym, żeby osoba dopisująca się do listy podała ją w całości a nie pisała tylko o chęci przyjęcia paczki. To pozwoli uniknąć powyższych sytuacji i wszystko będzie klarowne.
Dziękuję za głosJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Dziś dotarła do mnie paczka od kolegi peter007. Wfali masa cała. Pozatym sporo etykiet oraz troche kapsli. Są też i inne gadget'y. Wybrałem troche podstawek oraz pozwoliłem sobie wziąść szklaneczkę 0,3l Tyskie. W zamian dołożyłem wafle belgijskie, polskie etykiety głównie z Niemiec, Szwajcari i Austri oraz szklaneczkę 0,25l Beck'sa wraz z kilkoma kapslami od kegów. Z moich oględzin wynika iż przydało by się wymnienić pudło kartonowe gdyż te jest już chyba zmęczone ciągłą podróżą. Jutro postaram zdobyć się karton i myślę że we środę paczka powinna być już w drodze do ergie'go.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Oczywiscie dopisuje sie na koniec kolejki.
1. ergie
2. misiuh
3. ronin
4. dzidek1960
5. koniu
6. kangurpl
7. xtom71
8. artbiron
9. paveuek
10. pwolak
11. Aldach
12. Zibiolot
13. centon
14. TomX
15. adi_999
16. ahumba
17. Pawcik
18. seta
19. ArtK31
20. kubciu
21. peter007
22. Twilight Alehouse
23. zAjkABrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920chcialem sie zapytac jaka duza jest ta paczka... bo chcialbym sie dopisac do listy ale nie hce zbankrutowac na nadaniu jej do kogos innego :PJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA... myślę że we środę paczka powinna być już w drodze do ergie'go.
ZAjkA może byś rzucił trochę informacji o paczuszce. Jesteś obecny na forum więc chyba jej nic złego się nie przydarzyło, tak jak jej poprzedniczkom"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Paczka zawitała do mnie spowrotem . Gość z poczty powiedział iż przesyłka była źle zapakowana przez co podczas załadunku została rozerwana. Po krótkiej awanturze zwrócono mi pieniądze za przesyłkę. Na szczescie nic nie ucierpiało. Niestety ostatnio czysciłem skrzynkę przez co nie mam danych ergie'go. Jeśli ktoś znałby namiary na niego prosze o PW. Dzięki temu wyślę dziś paczkę ponownie.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
Comment