Ok dane już są za co serdecznie dziękuję. Wybywam na pocztę.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920chcialem sie zapytac jaka duza jest ta paczka... bo chcialbym sie dopisac do listy ale nie hce zbankrutowac na nadaniu jej do kogos innego :PDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Paczka jest już u mnie. Wstępnie ją spenetrowałem i mam kilka uwag na temat jej zawartości oraz tego jak w przyszłości z nią postępować.
Po pierwsze bez sensu wsadzanie jest do paczki rzeczy poniszczonych.
Po drugie zbyt wiele jest jednakowych rzeczy, po co wsadzać do paczki kilkanaście podstawek jednego wzoru. Myśle, że np 5 sztuk każdego wzoru to rozsądna i wystarczająca ilość. To samo tyczy się etykiet, kapsli itd.
Po trzecie jest trochę rzeczy niepiwnych (m.in. popularnych kapsli Pepsi),
Tak więc sugerowałbym na przyszłość rozmyślne uzupełnianie zawartości.
Paczka w dalszą drogę na 99% wyruszy jutro, najpóźniej w poniedziałek.
Oczywiście dopisuję się na koniec kolejki.
Lista wygląda więc następuująco:
01. misiuh
02. ronin
03. dzidek1960
04. koniu
05. kangurpl
06. xtom71
07. artbiron
08. paveuek
09. pwolak
10. Aldach
11. Zibiolot
12. centon
13. TomX
14. adi_999
15. ahumba
16. Pawcik
17. seta
18. ArtK31
19. kubciu
20. peter007
21. Twilight Alehouse
22. zAjkA
23. ergieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Ergie, ten sam problem z zawartością paczki był przy poprzedniej, też były rzeczy poniszczone oraz masówka w dużych ilościach, a także rzeczy których chyba nikt nie zbiera. Jednak ja nie widzę powodu aby narzucać ile można włożyć szt. jednego wzoru. W tej paczce na starcie było po kilka szt. różnych wzorów Brok & Roll. W przypadku takich wzorów myślę, że nikt by się nie obraził gdyby ich było dużo więcej bo i tak szybko zmienią właściciela.
Po prostu dokładając nowe trzeba też troszkę pomyśleć, czy to się komuś przyda. A nie działać na zasadzie " mi to nie potrzebne więc buch do paczki". Odrobinę wyobraźni Panie i Panowie a wszystko będzie OK."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Mysle, ze i tak nie zmienicie tych spraw. Jak ktos ma pełno masówki to jest raczej pewne, ze da ją do paczki i nie bedzie myslal czy ktos to wezmie czy nie. Tak juz jest i koniec.
A ja juz oczekuje na paczuszke, mam nadzieje, ze szybko sie u mnie zjawi.
Comment
-
-
Dzięki.
Z logistycznego punktu widzenia moglibyśmy "odwiedzić" paczką w krótkim czasie i praktycznie bez kosztów pocztowych pięć osób z listy (+ moja skromna ).
04. koniu
07. artbiron
09. pwolak
10. Aldach
13. TomX
pod warunkiem zgody kolegów:
05. kangurpl
06. xtom71
08. paveuek
11. Zibiolot
12. centon
Przemieszalibyśmy zawartość, a potem solidarnie złożylibyśmy się na Pocztę Polską i ze Śląska paczka powędrowałaby do kangurapl ? Co wy na to ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment