Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
zmyślny plan
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Paczka nadal u mnie, poślę ją dalej w poniedziałek. Waga paczki przekroczyła 10 kg i zastanawiam się na zrobieniem jednak małego remamentu, bo np kogo interesuje popularna 0,5l szklanka OKOCIMIA ze zdartym w 50% nadrukiem?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckZapomniałem o marianie1920 - pewnie też chciałby się "załapać".
Comment
-
-
a bom zapomnial, w chiwli obecnej nie mam w domu kompa takze jak cos bedzie ustalone to prosilbym o wiadomosc na maila agata_21@op.pl dziekuje doodeckowi za pamiec
Comment
-
-
Teraz kosztuje o ile się nie mylę 19zł. A na przyszłość polecam http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
Comment
-
-
no i zmyślna paczucha
poleciała do misuha
jutro ja dostanie
czeka Go niezłe grzebanie
w niej ;DLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczljak by co niech nikt nie wpadnie na genialny plan przeslania jej do mni dajcie znac komu doslac wtedy te moje pare etykiet?
Coby nie słać tych etykiet przez cały kraj to skontaktuj się na PW np. z forumowiczami Kangurpl, Xtom71 lub Zibiolot. Mieszkają w końcu nad morzem, choć mam wrażenie, że każdy nad innym , czyli niedaleko Ciebie.bla bla bla
Comment
-
-
Juz dosc szybko przeszukalem paczke, ale jeszcze pewnie przejrze drugi raz :
Na pierwszy rzut oka podstawki niestety wypadaja dosc krucho, jest ich duzo ale w zasadzie tylko zagranica i polska masowka wiec malo co znalazlem Moze podreperuje swoja poczatkujaca kolekcje etykiet przynajmniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckDzięki.
Z logistycznego punktu widzenia moglibyśmy "odwiedzić" paczką w krótkim czasie i praktycznie bez kosztów pocztowych pięć osób z listy (+ moja skromna ).
04. koniu
07. artbiron
09. pwolak
10. Aldach
13. TomX
pod warunkiem zgody kolegów:
05. kangurpl
06. xtom71
08. paveuek
11. Zibiolot
12. centon
Przemieszalibyśmy zawartość, a potem solidarnie złożylibyśmy się na Pocztę Polską i ze Śląska paczka powędrowałaby do kangurapl ? Co wy na to ?
Pozdrowionka dla paczkowiczów
Comment
-
-
Dajcie znać jak by co.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment