moją zgodę macie
A może wartoby pomyślec o wspólnym przeglądzie paczuszki w Wawie?
kto chętny?
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Paczke odesle prawdopodobnie dopiero w srode, a wszystko przez to, ze nie mialem czasu, a przegladanie etykiet to masakra Troche w nich zamieszania, ale jakos sobie poradze.
Poczta Polska doprowadzi mnie do szalu. Dzisiaj udalem sie z paczka w celu jej nadania. Paczki nie zawijalem w zaden papier, gdyz otrzymalem ja w normalnym pudelku po papierosach, umocnionym i zaklejonym taśmą. Jednak na poczcie dowiedzialem sie, ze paczka musi by zaklejona odpowiednim papierem, nie moze posiadac znakow zadnych firm itp. Wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, ze paczka przyszla do mnie nie zapakowana wedlug tych regul, a jakos poczta nie sprawiala problemow. To potwierdza regule, ze co kraj to obyczaj. Paczke odpowiednio zapakuje i wysle w dopiero w poniedzialek, za opoznienia przepraszam.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Wszystko fajnie, dzięki za wciśnięcie tylko powiedz, w którym momencie listy jest teraz paczka??
Toż Misiuh napisał, że wysłał do Ronina, a więc jest na samym początku listy Po przejściu do kolejnej osoby lista jest przecież aktualizowana.
Widzę że sobie poczekam, ale nie ma problemu, może będę miał więcej do dołożenia
Paczka doszla do mnie ale ze mialem na glowie organizacje Festiwalu filmowego to narazie nie przegladnelem jej dokladnie Ale w poniedzialek pewnie pojdzie dalej Szkoda ze jesli chodzi o kapsle to naprawde nie ma tam nic ciekawego Tak prawde mowiac wszystko to masowka
A spodziewałeś się czegoś więcej?
Sam pewnie włożysz jakieś rarytasy kolekcjonerskie.
dzidek1960 się ucieszy
Ja osobiście liczę że poprzednicy włożą jakieś nowości
łatwo dostępne w ich regionie, a rzadko osiągalne w moim.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Sam pewnie włożysz jakieś rarytasy kolekcjonerskie.
dzidek1960 się ucieszy
Na pewno o ile takie dołoży!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Ja osobiście liczę że poprzednicy włożą jakieś nowości
łatwo dostępne w ich regionie, a rzadko osiągalne w moim.
Czyli dokładnie tak jak ja. Oprócz tego na zagranicę, tam zawsze znajdę coś czego nie mam.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment