Z tym "ignorowaniem" postów, chodzi o to, że odnosi się wrażenie, jakbyś nie rozumiał do końca postów które czytasz, lub których nie czytasz. Kolega Twilight_Alehouse wyraźnie napisał, że możecie przejżeć paczkę wspólnie, bez dopisywania się na sam koniec kolejki, ponieważ mieszkacie w jednym mieście.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Informuję, że paczka poszła dalej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
"pójdzie dalej" - Koniu, a tak na marginesie to jest to spotkanie "sekcji śląskiej", czy nie ma ??? bo jeżeli "pójdzie dalej, to wg której listy? Czy może dałoby się jakoś wkręcić po sąsiedzku ZABRZE - BYTOM - DWA SĄSIADY...
Comment
-
-
Sekcjo Śląska - może spotkamy się w EURO w Chorzowie przy Porterze ? Proponuję jutrzejszy lub środowy wieczór.
Ewentualnie w grę wchodzić może także WPKiW w Chorzowie bądź Spiż w Katowicach.
Kto za ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckSekcjo Śląska - może spotkamy się w EURO w Chorzowie przy Porterze ? Proponuję jutrzejszy lub środowy wieczór.
Ewentualnie w grę wchodzić może także WPKiW w Chorzowie bądź Spiż w Katowicach.
Kto za ?Last edited by adam16; 2005-10-10, 15:15.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dopisuję sie na końcu kolejki lista wygląda tak
01 kangurpl
02. xtom71
03. artbiron ?
04. paveuek
05. pwolak
06. Aldach ?
07. Zibiolot
08. centon
09. TomX
10. adi_999
11. ahumba
12. Pawcik
13. seta
14 ArtK31
15. kubciu
16. peter007
17. Twilight Alehouse
18. zAjkA
19. ergie
20. Shlangbaum
21. Misiuh
22. wassup007
Comment
-
-
Zdaje sie że zapomniałem sie dopisać.Dopisuję sie na końcu kolejki lista wygląda tak
01 kangurpl
02. xtom71
03. artbiron ?
04. paveuek
05. pwolak
06. Aldach ?
07. Zibiolot
08. centon
09. TomX
10. adi_999
11. ahumba
12. Pawcik
13. seta
14 ArtK31
15. kubciu
16. peter007
17. Twilight Alehouse
18. zAjkA
19. ergie
20. Shlangbaum
21. Misiuh
22. wassup007
23.koniu
Comment
-
-
No to się kurtka pokiełbasiło. Trochę zaspałem z forum i już widzę jakiś "?" przy moim nicku. A na dodatek ten tydzień tak zawalony, że nijak nie można się z domu urwać na z forumowiczami .
No cóż. Jednym słowem chciałbym odsunąć odemnie "?" i zapodać, że nici z mojej obecności na spotkaniu. Cierpliwie czekam na swoją kolejkę ubolewając nad kosztami przesyłki do Peweuka...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironCierpliwie czekam na swoją kolejkę ubolewając nad kosztami przesyłki do Peweuka...Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Właśnie kończę przeglądać paczkę. Jutro z braku czasu mogę się jej nie pozbyć, ale najpóźniej we środę pójdzie sobie dalej w świat. Co do zawartości, którą zastałem - to nie będę się wypowiadał, bo rewelacji nie ma (jak dla mnie :-> ), alepozbyłem się trochę makulatury.
Aha i jeszcze jedno. Dostałem wytyczne, że po mnie jest Aldach, a po "sekcji śląskiej" paczka ma trafić do Kangura pl. jeżeli są jakieś zastrzeżenia, to składajcie protesty na forum :->
Comment
-
-
A to podrzucę coś Aldachowi do tej paczki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment