Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
zmyślny plan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatPo pierwsze : gdzie obecnie jest paczka?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Potwierdzam paczka jest u mnie od środy. Postaram się wysłać ją jutro do artbirona. Całą i niepodzieloną.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli pacza jest za ciężka to niech następna osoba wyrzuci z niej te kilogramy nic nie wartych podstawek, które już każdy ma, a których każdy dokłada jeszcze, no bo trzeba coś wrzucić.
Comment
-
-
właściwie po kazdej giełdzie przybywa masówki, którą dorzuca się do paczki... jestem za tym, by ją czasem odchudzić dla dobra pozostałych gości, gdyż może się zdarzyć, że w 10 kg paczce nie będzie co ciekawego znaleść a i dołożyć nie będzie sensu, bo im cięższa tym droższa... ci którzy zajmują się daną częścią kolektybiliów na pewną znają swoje podwórko i wiedzą co spokojnie można wyciągnąć bez uszczerbku dla pozostałych. popieram też pomysł by albo obowiązywała lista (czy ma się zaczyna czy jest się wygą kolekcjonerską), albo od razu wystawmy ją całą na allegro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswłaściwie po kazdej giełdzie przybywa masówki, którą dorzuca się do paczki... jestem za tym, by ją czasem odchudzić dla dobra pozostałych gości, gdyż może się zdarzyć, że w 10 kg paczce nie będzie co ciekawego znaleść a i dołożyć nie będzie sensu, bo im cięższa tym droższa... ci którzy zajmują się daną częścią kolektybiliów na pewną znają swoje podwórko i wiedzą co spokojnie można wyciągnąć bez uszczerbku dla pozostałych. popieram też pomysł by albo obowiązywała lista (czy ma się zaczyna czy jest się wygą kolekcjonerską), albo od razu wystawmy ją całą na allegro.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
xtom, nie wyrzucaj podstawek od Tyskiego czy Heinekena które są w ilosci po 20 sztuk. Akurat takie coś bardzo mi sie przyda. Natomiast ze swojej strony moge obiecac ze na pewno nie wrzuce tam zadnych "smieci".
Jezeli arbitron jest tymczasowo niedostepny to mozesz paczke wysłac do mnie, a ja pozniej odeśle ja do arbitrona.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Uważajcie z tym odchudzaniem, jak pudło nie jest pełne to zawartość lata w środku i się niszczą podstawki i etykiety. Ja sam wypełniłem puste miejsce zgniecionymi papierami.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xtom71Cofnąłem się kilka postów wstecz i mam teraz wątpliwość czy wysłać paczkę do artbirona (chyba była u Ciebe niedawno ) czy do paveueka - jak to się odmienia .
PS Może ktoś zamieściłby tu jakąś listę oczekujących ???
PS 2 Czy ktoś wogóle nad tym panuje ??? ???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironCzy ktoś wogóle nad tym panuje ??? ???Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Oto lista która powinna obowiazywac.
01. xtom71
02. artbiron ?
03. paveuek
04. pwolak
05. Aldach ?
06. Zibiolot
07. centon
08. TomX
09. adi_999
10. ahumba
11. Pawcik
12. seta
13 ArtK31
14. kubciu
15. peter007
16. Twilight Alehouse
17. zAjkA
18. ergie
19. Shlangbaum
20. Misiuh
21. wassup007
22.koniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007Oto lista która powinna obowiazywac.
...
10. ahumba
....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment