Paczuszka dotarła do mnie w poniedziałek, dziś już poszła do Adi'ego. Co do zawartości to bida z nyndzą, więc jak narazie nie dopisuję sie do listy.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Ja też zrezygnowałem wogóle z tego, żeby paczka do mnie byla wysyłana, wiec idzie od Adi'ego do nastepnego w kolejce czyli Pwolaka.
Jak na razie tez nie ma dla mnie nic ciekawego w tej paczce i na razie sie tez nie dopisuje do listy.
Comment
-
-
Pwolak proszony jest o podanie adresu na PWmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Na Allegro znalazłem rzeczy, które włożyłem do paczki. Z tego powodu wykreślam się z listy oczekujących na nią. Myślałem, że w zabawie uczestniczą kolekcjonerzy, którzy biorą to co im się przyda a resztę puszczają dalej. Ale są i tacy co biorą wszystko, bo nawet jak im się nie przyda to sprzeda się komuś innemu. Złodzieje i oszuści (oczywiście nie wszyscy).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Na Allegro znalazłem rzeczy, które włożyłem do paczki.
Jesteś pewien, że to Twoje rzeczy?
Jak sprawdziłem to paczka była u Ciebie w sierpniu poprzedniego roku, trochę czasu mineło.
No chyba, że to były jakieś bardzo charakterystyczne rzeczy.
no i gwoli wyjasnienia:
1. Sam nic nie wystawiałem na Allegro od ponad roku,
2. Zakończyłem już zabawę w paczkę, nie bawi mnie to ciągłe kombinowanie, przetrzymywanie paczki itp.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Słuchajcie. Przecież wystarczy opisać co jest w paczce którą wysyłacie i po kłopocie. Raz, dwa wyłapię się tego co uszczknął z niej przesadnie dużo.
No chyba, że ta paczka jest tak duża, że opisanie tego co jest wewnątrz trwałoby i trwało.
Idea paczki powiązana jest z uczciwością użytkowników tego łańcuszka i tego się trzeba trzymać. Ja ze swojej strony deklaruję uczciwość i wiem, że wiele jej wśród browarowiczów, a pomysł jest ciekawy i dlatego z niecierpliwością czekam na swoją kolej.Poszukuję
Comment
-
-
01. pwolak
02. seta
03 ArtK31
04. kubciu
05. peter007
06. Twilight Alehouse
07. Shlangbaum
08. Misiuh
09. wassup007
10. koniu
11. jasiu-piwosz
12. dzidek1960
13. paveuek
14. Bombadil13
15. centon
Jak tak dalej pójdzie to Twilight'cie Alehouse'sie możesz mi przywieźć paczkę PKP na Giełdę Krakowską
Comment
-
-
Trzeba iść za ciosem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehousebo rozczarowała mnie ta historia ze sprzedażą włożonych rzeczy na Allegro...Last edited by Shlangbaum; 2006-01-13, 11:34.
Comment
-
Comment