Paczka dotarła dzisiaj do mnie. Następnego w kolejce proszę o kontakt na PW.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Niestety jeszcze u mnie. Adres następnego w kolejce już mam tylko jakoś nie mogę się wybrać z nią na pocztę.
Obiecuję poprawę.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
Obiecuję poprawę.
I się poprawiłem.
Paczuszka dzisiaj poszła do następnego w kolejce.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Biorąc pod uwagę fakt, że przesyłka już niedługo znajdzie się u paveuek'a aktualizuję listę... a co chciałem zobaczyć jak wyglądam na pierwszym miejscu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
13. dzidek1960
Mnie na razie nie ujmujcie na liście. Ja za każdym razem zgłaszam się do kolejki za innym jej uczestnikiem. Nie ma to nic wspólnego z osobą za którą jestem. Jasia-piwosza miałem przyjemność poznać osobiście i jest to fajny gość. Ja po prostu przyjąłem taką zasadę już od pierwszej paczki. Na pewno jak będę chętny to się zgłoszę. A na razie poczekam.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment