Paczka właśnie do mnie dotarła , postaram się ją przejrzeć jak najszybciej myśle że pójdzie dalej na początku następnego tygodnia... czekam na adres seta...
zasady są proste: bierzesz coś i dodajesz coś, tak by ten co weźmie to od ciebie nie musiał tego wyrzucać o kosza. nikt cię ze sztuki nie będzie rozliczał, ale coś co dla ciebie (podstawkarza) nie ma wartości, dla etykieciarza może mieć. miej to na względzie.
z racji, że mam trochę etykiet na zbyciu mogę wpisać się zamiast kubcia na listę, oczywiście za zgodą wszystkich. dorzucę też zbędne kapsle i podstawki.
Ja nie widzę problemu. Przecięż wejście e-prezesa w miejsce kubcia nic nie zmienia w długości kolejki, nawet paczuszka o ile dobrze pamiętam pójdzie w ten sam region Polski
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Comment