dalej nie mam adresu seta, w takim razie czekam na adres kolejnego w kolejce...
Podałem już jakiś czas temu adres koledze pwolak , nawet via GG ustalalismy odbiór osobisty zmyslnej lecz nic z tego nie wyszło .....
cóż może wyjechał na urlop ....
Może się pwolak'owi coś przydarzyło tragicznego, abo co mało to nieszczęść się ludziom przytrafia. Zagadajcie jeszcze raz do niego na gg, jak daje znaki życia to niech ultimatum mu ktoś z oczekujących napisze. Przecież tu nie chodzi o zawartość paczki, w której rarytasów z reguły nie ma (reaktywowałem 3 'zmyślną' z zibiolot'em i dzidkiem1960 w zeszłym roku) tylko o twarz pwolak'a który przerąbał koleżeństwo na forum zdaje mi się
Dobra ludzie na początku wielkie, wielkie PRZEPRASZAM. Zawiniłem, zawaliłem itd... Sprawa wyglądała tak, że kilka dni po otrzymaniu paczki faktycznie wyjechałem na urlop i jako że wcześniej nie dałem rady jej wysłać zostawiłem współlokatorowi paczke i adres z prośbą o wysyłke. Wracam z urlopu (faktycznie krótki nie był) patrze, a paczka stoi tak jak ją zostawiłem bo mu się zapomniało. Tego samego dnia napisał do mnie Shlangbaum a raczej ja mu odpisałem i faktycznie powiedziałem że wyśle paczke następnego dnia, ale następnego dnia rano okazało sie, że znowu się nie uda bo ponownie wyjeżdżam. No i wróciłem... woczraj. Paczkę wysłałem dzisiaj z samego rana do Seta bo był następny, a w międzyczasie otrzymałem jego adres... Jako że dziś piątek to myśle ze powinien otrzymać ją koło poniedziałku czy wtorku.... Na koniec jeszcze raz wielkie przepraszam, bo paczka u mnie jakieś 2 miesiące gościła przez co inni nie mieli tej okazji... Mam nadzieję, że przez ten 'incydent' nie "przerąbałem koleżeństwa na forum" jak to napisał Shlangbaum... Licze że będziecie wyrozumiali. Pozdrawiam...
Jeśli natomiast chodzi o zawartość paczki to etykiet i kapsli jest sporo ale jako że mnie nie interesują to nie jestem w stanie powiedzieć jakie itp. To na czym mi zależy czyli podstawki nie są zachwycające - mało, popularne, często wiele egzemplarzy tego samego, spotykanego w każdym barze wzoru, trochę dorzuciłem ale w dalszym ciągu nie jest dobrze...
Comment