Witam wszystkich Forumowiczów (wasze zdrowie). Jestem w posiadaniu takich podstaweczek Rybnickiego Fula (jak na skanie). Przypuszczalnie jest to seia, która tworzy kalendarz. Ja mam dwie podstawki na jednej jest Styczeń i Luty, a na drugiej Listopad i Grudzień. Jeśli ktoś wie coś na temat tej serii to prosze piszcie. Mam kilka tych podstaweczek na wymiane więc jak by był ktoś zainteresowany to zapraszam na PW.
Rybnicki Full - podstaweczki
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Poczytaj sobie TU************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Jeszcze jedno. Podstawki są umieszczone w dziale Kolekcjonerstwo.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
-
No jestem jakiś zamotany, że tego nie sprawdziłem....Dzięki Danoc i sorka za zamieszanie. Art jeśli bys mógł to prosze przenieś ten temat do działu giełda..z góry dzięki!!beermats_mezyk@op.plComment
-
Nie ma za co.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
-
Comment
Comment