Poszukuje metalowego otwieracza Debowe Mocne.Chętnie sie wymienie na jakis kufel lub podkładki Kontakt gg 4619411
Poszukuje otwieracza metalowego Dębowe Mocne
Collapse
X
-
-
-
A może komuś jest potrzebny otwieracz np. Specjala , Harnasia lub Tyskie'go. Mogę się wymienić za dobre piwko.Comment
-
Chłopie, weź się za słownik ortograficzny: pozatym, jurz. Albo pisz w Wordzie i dopiero potem wklejaj tekst na forum. Tak będzie lepiej dla Ciebie i dla nas.
Wrócmy do tematu - pojawił się metalowy otwieracz dębowego mocnego. Wklejam tu byle jaki obrazek ściągnięty z sieci.
Może jakaś dobra duszyczka ma to na zbyciu?Comment
-
pieczarek napisał(a)
...Wrócmy do tematu - pojawił się metalowy otwieracz dębowego mocnego. Wklejam tu byle jaki obrazek ściągnięty z sieci.
Może jakaś dobra duszyczka ma to na zbyciu?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
2020-02-19, 18:40 -
-
Jak w temacie. Zbieram starsze breloki polskich browarów (i sportowe ) Gdyby ktoś miał coś ciekawego proszę pisać.
-
2021-02-14, 17:21 -
-
Czy ten otwieracz jest piwny? Ma związek z jakimś browarem/piwem?...1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment