Ja mam. Dojlidy okrągły z biało - czerwonym logo. Ma jakieś 10 lat. Stan dobry, tylko trzeba wymienić starter. Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz na PW.
Poszukuję reklam świetlnych piw i browarów.
Collapse
X
-
Pitek prośba nie spamuj nieopłaconą reklamą w jedynym swoim poście.
Pytanie z tematu ma kolekcjonerski charakter i chodzi o przedmioty wydane oficjalnie przez browar a nie podróby robione na zamówienie kogoś do kogo nie należy dany znak towarowy a takim było by jak to napisałeś "zrobienie na zamównienie reklamy jaką tylko się zechce".
Jesli ktoś na np forum numizmatycznym napisze że kupi monety z Imperium Bizantyjskiego to nie oferuj mu mennicy która na jego zamówienie może mu takowe wybić.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam,
Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-16, 20:51 -
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment