Poszukuję reklam świetlnych piw i browarów.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • volodos
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.09
    • 717

Ja mam. Dojlidy okrągły z biało - czerwonym logo. Ma jakieś 10 lat. Stan dobry, tylko trzeba wymienić starter. Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz na PW.

Comment

• pitek713
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2014.06
      • 1

Nie widzę żadnego problemu, zrób sobie na zamówienie reklame świetlna i po sprawie będzie przynajmniej unikalna (Admin: spamtrach) zrobią Ci na zamówienie jaką tylko chcesz
      Last edited by ART; 2014-06-27, 08:41.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

Pitek prośba nie spamuj nieopłaconą reklamą w jedynym swoim poście.
        Pytanie z tematu ma kolekcjonerski charakter i chodzi o przedmioty wydane oficjalnie przez browar a nie podróby robione na zamówienie kogoś do kogo nie należy dany znak towarowy a takim było by jak to napisałeś "zrobienie na zamównienie reklamy jaką tylko się zechce".
        Jesli ktoś na np forum numizmatycznym napisze że kupi monety z Imperium Bizantyjskiego to nie oferuj mu mennicy która na jego zamówienie może mu takowe wybić.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• tyskikufel
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.04
          • 772

Mam komplet 3 reklam pilsnera z okresu jak to piwo warzono w Tychach , podświetlane

Comment

• Abrel
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2007.05
            • 102

NEONY

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
            Mam komplet 3 reklam pilsnera z okresu jak to piwo warzono w Tychach , podświetlane
            Man nową reklamę "BG"

Comment

• Abrel
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2007.05
              • 102

NEONY

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedzi
              Man nową reklamę "BG"
              i jeszcze z Sirpca - stare logo

Comment

Przetwarzanie...
              X