Sternbrauerei -Stolp

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • stolp7
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.05
    • 1

Sternbrauerei -Stolp

Poszukuje butelek i innych gadzetow z przedwojennego browaru ze Slupska.
  • michal_lebork
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.10
    • 1

sternbrauerei stolp - 1857

Mam jeden jakiś żetonik chyba aluminiowy z żydowską gwiazdąz 1857 roku. Jest on osmio kątny. Proszę o kontakt na GG - 9261976

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
      Porcelanki WH SS - identyfikacja
      P1910
      Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
      2024-12-26, 23:27
    • dadek
      Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
      dadek
      Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
      2024-10-06, 21:38
    • pebejot
      Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
      pebejot
      Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
      Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
      2024-09-08, 23:21
    • dadek
      Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
      dadek
      W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
      2024-09-03, 02:08
    • pebejot
      Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
      pebejot
      Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
      Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
      2024-08-20, 22:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...