Czy ktoś wie, czy można gdzieś kupić neon z Browaru Łomżyńskiego? A jeśsli tak, to gdzie?
Znowu Łomża
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
zadzwoń do browaru, telefon masz w info o browarzeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Comment
-
Jak wyjeżdża się z Wrocławia drogą na Sobótkę (w kierunku Świdnicy), to w którejś z kolei wiosce - nie pamiętam pierwszej lub drugiej - jest taki mały wiejski sklepik przy drodze i na nim wisi neon/kaseton z Łomży. Przynajmniej wisiał jeszcze jak jechałem na giełdę do Świdnicy - było to wprawdzie jakiś czas już temu, ale rok wcześniej też go widziałem, więc może nadal tam wisi. Kwestia porozmawiania z właścicielem sklepu, bo nie sądzę, by mieli tam Łomżę w sprzedaży ...Comment
-
Kiedyś siedząc na rynku w Łomży w ogródku piwnym zagadnąłem sprzedawcę aby mi odstąpił neon znad baru. Chyba 30zł proponowałem (już pare wyborowych poszło to nie pamietam dokładnie). Nie chciał sie zgodzić a mógł przecież jako stłuczke to uznać i dostał by drugi z browaru.
Na stłuczke czasem szklanki sie da kupić ale nie zawszeMM961
4:-)Comment
-
może ten człowiek był po prostu uczciwy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
JAckson napisał(a)
Kiedyś siedząc na rynku w Łomży w ogródku piwnym zagadnąłem sprzedawcę aby mi odstąpił neon znad baru. Chyba 30zł proponowałem (już pare wyborowych poszło to nie pamietam dokładnie). Nie chciał sie zgodzić a mógł przecież jako stłuczke to uznać i dostał by drugi z browaru.
Na stłuczke czasem szklanki sie da kupić ale nie zawszeComment
-
ART napisał(a)
może ten człowiek był po prostu uczciwyComment
-
JAckson napisał(a)
Na stłuczke czasem szklanki sie da kupić ale nie zawszeComment
-
Zawsze mógł forsę ode mnie przekazać firmie z której bierze piwo
Promocję by zrobił browarowi
Ja też chciałem uczciwie postąpić ale nic z tego nie wyszło i tylko te podkładki dostałem (ze 100??)
Rzeczywiście mąż stanu ze mnie byłwtedyMM961
-
breslauer napisał(a)
Jak wyjeżdża się z Wrocławia drogą na Sobótkę (w kierunku Świdnicy), to w którejś z kolei wiosce - nie pamiętam pierwszej lub drugiej ...Comment
-
Zawsze mógł forsę ode mnie przekazać firmie z której bierze piwo
Promocję by zrobił browarowi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
a może facet nie miał w profilu działalności wpisanego handlu materiałami reklamowymi
Z drugiej strony gdyby każdy kto chce neon browaru w domu powieśić dostawałby takowy, to by nie było neonów na knajpach.
Z trzeciej jednak strony komu przyjdzie do głowy wieszać coś takiego w mieszkaniu?? (osobiście znam jedną osobę plus ja i raz widziałem w oknie czyjegoś domu)MM961
-
neon łomża
pojężdzij po małych wioskach na południu polski - tam jest mnóstwo przy sklepach. to pokłosie niegdysiejszej próby podbicia rynku ogólnopolskiego przez łomżę. próba się nie powiodła, piwa z łomży poza hipermarketami kupić się nie da, a neony zostały. przykładowa lokalizacja - troks i braciejówka w małopolskim koło olkusza.Comment
Comment