Czy można kontaktować się działami merketingu w browarach i kupować od nich, np. lustra, nie prowadząc żadnej knajpki piwnej?
Lustra
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Ja również chętnie zapłacę za pewne gadżety firmowe. Nieczego nie chce za darmo, bo prywatnie pewnie nie ma takiej możliwości.
Chetnie bym nawet samochód dał do pomalowania w barwy browaru (oczywiście nie każdego ). Niech mi pomalują za darmo to reklamę też będą mieli darmowąMM961
4:-)
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Można, można.
Comment
-
-
Nie mam żadnego doświadczenia w tej materii.
Ale na pytanie czy można, odpowiadam, że tak, no bo przecież
nikt nikomu nie zabrania tego robić.
Powiem Wam za to, że kiedyś chciałem nabyć u producenta mebli ogrodowych stolik z logo browaru, ale oodmówiono mi stanowczo tłumacząc, że takie rzeczy robią na zlecenie browarów i nie sprzedają ich ludziom z ulicy.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Powiem Wam za to, że kiedyś chciałem nabyć u producenta mebli ogrodowych stolik z logo browaru, ale oodmówiono mi stanowczo tłumacząc, że takie rzeczy robią na zlecenie browarów i nie sprzedają ich ludziom z ulicy. [/B][/QUOTE]
Moja koleżanka z pracy organizowała w poprzedniej firmie jakąś imprezę i załatwiła z Browaru Żywiec stoliki, parasolki itp. Po imprezie nie chcieli tego z powrotem...
Comment
-
-
po ludziach sie rozeszlo
Comment
-
-
ja mam obiecanego pilsnera
Comment
-
-
Na ostatniej giełdzie w Żywcu było takie jedno ładne lustarko do kupienia :