Poszukuję etykiety z browaru Soma - wzór właściwie nie istotny (najlepiej z tych ładniejszych ) moge kupić za rosądną cenę lub wymienić. W grę wchodzą etykiety, podstawki, piny i inne wszelakie gadżety browarniane
Etykiety - Soma
Collapse
X
-
Etykiety - Soma
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Ja już szukam od pewnego czasu etykiet Somy. Ale jeszcze ich nie trafiłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Soma, poza zwykłymi naklejkami na butelki oraz podkoszulkami, nie miała birofiliów typu etykiety czy podstawki.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
-
zythum napisał(a)
Soma, poza zwykłymi naklejkami na butelki oraz podkoszulkami, nie miała birofiliów typu etykiety czy podstawki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
zythum napisał(a)
Soma, poza zwykłymi naklejkami na butelki oraz podkoszulkami, nie miała birofiliów typu etykiety czy podstawki.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment