Mam wielką prośbę do prowadzących browary domowe. Jeśli to nie kłopot, proszę bardzo przybywających do Żywca na giełdę - dostarczcie etykiety (jeśli takowe macie) Waszych domowych piw. Chciałbym takowe dołączyć do zbioru.
Wielka prośba do Browarów domowych
Collapse
X
-
Wielka prośba do Browarów domowych
Last edited by adam16; 2004-06-06, 17:44.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Jestem 3 w kolejce,ale co będzie jak takich znajdzie się więcejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Odp: Wiekla prośba do Browarów domowych
adam16 napisał(a)
Mam wielką prośbę do prowadzących browary domowe. Jeśli to nie kłopot, proszę bardzo przybywających do Żywca na giełdę - dostarczcie etykiety (jeśli takowe macie) Waszych domowych piw. Chciałbym takowe dołączyć do zbioru.
Comment
-
-
Wielkie dzięki wszytskim którzy pamiętali o mnie i dostarczyli etykiety osobiście w Żywcu i pocztąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jeżeli ktoś nie dostał ode mnie etykiet z "Browaru Ostani Grosz" to proszę o namiary na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment