Kapselki do wzięcia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Kapselki do wzięcia

Pozbędę się kapsli, które w ostatnich miesiącach wrzucałem do jednego ze swoich kufelków. Jest ich 73, do tego dochodzi 5 dubletów. Rewelacji żadnych tu nie ma, ale być może ktoś z Was będzie zainteresowany. Starałem się zrobić w miarę czytelne zdjęcie, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów z ropoznaniem co jest co...
    Wymienię je na jakieś szkiełko, albo piwko domowe.
    Szczegóły na PW...
    Attached Files
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Kapselki znalazły już nowego właściciela...

Comment

Related Topics

Collapse

• Mersault
      Pozbędę się podstawek z lat 90-00
      Mersault
      Dzień dobry, jak w temacie, na oko 100 sztuk, daję zdjęcie https://zapodaj.net/cc290500a3ca0.jpg.html tych ładniejszych wizualnie nie wiem czy jest sens wszystko rozkładać, bo najnowsze mają ok. 15 lat - kolega kiedyś zbierał, a kiedy mu się znudziło oddał mi i tak przeleżały w...
      2019-03-24, 11:40
    • dadek
      Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
      dadek
      Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
      2024-10-06, 21:38
    • bastion
      Ukraina, Mikołajów, Dunajevska 32, Czastnaja Brovarnia Schulz.
      bastion
      Po Zytomierzu i Kjowie to trzeci firmowy browar restauracyjny Schulza na Ukrainie. Mieści się w ścisłym centrum miasta, chociaż na niezbyt eksponowanej ulicy.
      Również kamienica w której się znajduje, nie wygląda jakoś szałowo.
      Do lokalu schodzi się po schodkach do piwnicy....
      2022-02-15, 21:51
    • bastion
      Ukraina, Dubno, Ul. Stara 2, Edem.
      bastion
      Dubno jest obowiązkowym punktem do odwiedzenia w tej części Ukrainy. Zamek który jest symbolem miasta, ściąga rzesze turystów zwłaszcza z Polski.. Na jego zwiedzenie nie potrzeba jednak zbyt wiele czasu i zwłaszcza w gorące dni trzeba gdzieś przepłukać gardło. Miejsc gdzie można napić...
      2021-09-10, 20:02
    • dadek
      Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
      dadek
      Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
      Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
      2021-03-16, 02:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...