Jak nie będziesz na miejscu i przy wyjsciu Ci się nie przykleji do ręki to narazie zapomnij o jakim kolwiek szkle. To co wiem z pewnych źrudeł. Mają narazie jakiś problem z niemieckim producentem szkła i gadzetów. Więc chca dopiero ruszyć ze sprzedarzą późna jesienia albo i nawet w styczniu.
Odoakr napisał(a) - jedyną drogą jest podprowadzenie...
Nie polecam tego typu załatwienie pokalu z Brovarii , obiekt jest bardzo mocno monitorowany i jak sobie nie załatwisz oficjalnie to nie ryzykuj bo Cię złapią przy wyjściu i zostanie Ci na pamiątke tylko wstyd a nie pokal
Ja osobiści rozmawiałem z barmanką , z szefem ochrony , proponowałem im pieniądze za kufel i dopiero po rozmowie z szefem zostałem obdarowany w drodze wyjątku jedną sztuką
Dlatego też nie "podprowadziłem" nic... Swoją drogą browar chyba sobie w kule leci! Byłem tam godzinę temu i sie pytam o specjalne "Trzy Ziarna" (miało być w połowe czerwca) , a kelnerka powiedziała mi, że specjalne pojawi sie dopiero zimą!!!! O co chodzi - czy ktos wie o jakiś problemach???
Ja dostałem informację, że Trzy Ziarna parę dni temu skończyło się i aktualnie kolejna porcja leżakuje, więc być może niedługo znów pojawi się w sprzedaży.
chyba nazwa "Trzy Ziarna" nie jest oficjalnie używana. zajrzyj do właściwego wątku o Brovarii w Piwo-Ogólne.
To jest tak:
Na karcie dań napisane jest -
Brovaria Pils
Brovaria Miodowe - to są piwa stałe i dostepne przez cały rok.
Oprócz tego na karcie jest także Brovaria Specjalne (nie jest to jedno piwo bo jest zmieniane raz na kwartał) Akurat teraz powinno być piwo Specjalne o Nazwie "Trzy Ziarna" (np. zimą ma być jakieś inne - chyba "Ciemne")
Comment