kapsle - wymiana

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kowalsik
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.05
    • 157

kapsle - wymiana

Mam troche polskich kapsli na wymiane...

Pomyslalem sobie, ze moze ktos jest chetny, aby sie wymienic? Moge zainteresowanym przeslac swoja liste brakow, z numerkami katalogowymi, ewentualnie co ciekawsze pozycje zaznaczylem na Forum. Dublety mam dosc mocne, wiec kazdy chyba cos znajdzie dla siebie.

Zbieram wszystkie kapsle polskie, piwne i niepiwne, z sygnaturami i nadrukami od wewnatrz.

Ewentualne odpowiedzi najlepiej mailem - marek@bocian.org.pl
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

Jak znajdziesz cos Ciekawego na mojej stronie to sie zglos.a jak nie to moge przeslac Skany innych kapsli.
    Mam troche staroci np Ciechanöw i dosc duzo kapsli z nadrukami wewnetrznymi np 10,5 zamieszczone niedawno na Gieldzie.
    Napisz co masz do zaoferowania
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Kowalsik
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.05
      • 157

Kilka osob sie odezwalo i poczynilismy korzystne dla wszystkich (mam nadzieje) wymiany. Moze jeszcze sa nieujawnieni zbieracze polskich kapsli, ktorzy chca cos wymienic? Caly czas kilka tysiecy kapsli zalega w moich dubletach...

Comment

• gregbeerek
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.02
        • 65

Witam
        Jestem chętny do wymiany. Proszę prześlij mi swoje braki.
        Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• Grygajestem
          Wymiana kapsli
          Grygajestem
          Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
          2022-07-13, 13:59
        • dadek
          Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
          dadek
          Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
          Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
          2023-11-01, 19:58
        • Alkoneser
          Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
          Alkoneser
          Cześć,
          moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
          Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
          2023-06-20, 13:01
        • Dermid
          Identyfikacja kapsli (3)
          Dermid
          Witam forumowiczów,
          wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
          2020-03-04, 21:44
        • Serek82
          Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2020
          Serek82
          Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
          Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...
          2020-09-22, 07:52
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...