Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960
BraX kapsle z serii "Dobre Rady" wymienię
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960 Wyświetlenie odpowiedziPozwolę sobie przyłączyć się do tematu. Mam w zbiorze 123 różne kapsle z serii "Dobre Rady". Poszukuję 3 szt. : Bądz fajny !, Bądz rozważny !, Bądz słynny ! ( ew. inne o których nie wiem, że istnieją ). W zamian oferuję inne kapsle ( np ok. 40 innych dobrych rad ). Poszukuję również kapsli Brax-a z ME`96.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960 Wyświetlenie odpowiedziCo mam w zbiorze ? Z katalogowych 112 kapsli brakuje 3 szt. - nr: 61), 108) i 114), czyli mam 109 szt. plus 14 szt. poza katalogiem - Bądż: artystą, dumny, efektywny, inny, ludzki, łagodny, otwarty, piękny, pogodny, pożyteczny, rzetelny, samodzielny, sympatyczny i Podbij stawkę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960 Wyświetlenie odpowiedziPozwolę sobie przyłączyć się do tematu. Mam w zbiorze 123 różne kapsle z serii "Dobre Rady". Poszukuję 3 szt. : Bądz fajny !, Bądz rozważny !, Bądz słynny ! ( ew. inne o których nie wiem, że istnieją ). W zamian oferuję inne kapsle ( np ok. 40 innych dobrych rad ). Poszukuję również kapsli Brax-a z ME`96.
Comment
-
-
Odświeżę trochę ten temat, jednocześnie podłączając się do niego
W załączniku moje duble i poszukiwane przeze mnie kapsle - odwrotki Braxów.
Poszukuję również odwrotek z ME '96Attached FilesLast edited by banasrobert; 2010-04-29, 16:51.
Comment
-
Comment