Etykiety miedzy innymi z Mozambiku,Ghany,Zambii,Tansanii,Poludniowa Afryka zamienie na röwniez ciekawe kapsle z krajöw Egzotycznych albo Starsze polskie
Inne propozycje prosze na PW
To widocznie mamy te same stoly
Zdjecie robione w dzien nadania postu
A tak nawiasem möwiac jak sie nikt chetny nie znajdzie to naprawde beda te Etykiety na Twoim Stole-wiesz dobrze ze o Tobie pamietam
Andi napisał(a) To widocznie mamy te same stoly
Zdjecie robione w dzien nadania postu
A tak nawiasem möwiac jak sie nikt chetny nie znajdzie to naprawde beda te Etykiety na Twoim Stole-wiesz dobrze ze o Tobie pamietam
Wiem, wiem i dziękuję za pamięć. Ja w tej chwili nie mam niestety za dużo kapsli, a już egzotyków to wcala, a wcale. Ale jak nie będzie chętnych to chętnie przyjmę to co na tamtym stole, bliźniaku mojego, leży.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2004-08-02, 20:31.
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment