Poszukuje kalendarzy z Tyskiego. Niezależnie od roku. Moge sie wymienić lub moge zakupić takowe kalendarze !
Kalendarze !
Collapse
X
-
Krzych15 napisał(a)
Mam do zaoferowania kalendarz puzle w 2 częściach,oraz kufelek 375 lat,mogę wymienić to na podstawki,piny browarniane lub miniatury szkła z logo browaruPiwo z Tobą, piwo wszędzie, nie porzuci, zawsze będzieComment
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
2020-02-19, 18:40 -
-
Jak w temacie. Zbieram starsze breloki polskich browarów (i sportowe ) Gdyby ktoś miał coś ciekawego proszę pisać.
-
2021-02-14, 17:21 -
-
Witam !
Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment