Oddam za darmo kolekcję tekturowych paków

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pawelek59
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.04
    • 195

Oddam za darmo kolekcję tekturowych paków

Ponieważ postanowiłem skoncentrować się na zbieraniu etykiet i podstawek, oddam zainteresowanej osobie kolekcję opakowań cztero i sześciopaków. Posiadam kilkadziesiąt paków między innymi z piw które juz nie są produkowane w kolekcji są również paki zagraniczne

Related Topics

Collapse

• ARTHUR
    Oddam kapsle z Pub za darmo
    ARTHUR
    Witam

Mam kapsle z Pub oddam je za darmo.
    Wysyłka niestety koszt.Więcej informacji na PW....
    2020-09-15, 21:22
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 14:24
  • NaChwile
    oddam korek browaru Roesler Breslau -lok. Wrocław
    NaChwile
    Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu

Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
    2025-01-19, 17:09
  • kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 17:49
  • vitia1
    Kapsle - oddam za darmo
    vitia1
    Kapsle demontowane z butelek, jednak delikatnie, odpowiednim do tego otwieraczem.
    Są tam kapsle zwykłe, stosunkowo często spotykane (Pinta, Zawiercie, Kormoran) jak i Rarytasy jak Alternatywa, zagramaniczne itd. Nie wybierałem, wrzucałem jak leci.

Nazbierało się ok 1kg....
    2017-10-07, 12:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...